Ohlédnutí za podzimem - v Plzni panuje lehká nespokojenost

0

Druhý článek z rubriky Ohlédnutí za podzimem, tentokrát se podíváme do tábora plzeňského ZČE. Uplynulou půlsezónu hodnotil trenér Radek Vodrážka.

Jak hodnotíte podzimní část sezóny?

Není to úplný průser, ale samozřejmě jsme chtěli trochu víc bodů. Naším cílem bylo 18 bodů, což se nepodařilo splnit, takže lehká nespokojenost.

 

Jaké zápasy, které jste odehráli, byly nejlepší a nejhorší?

K mančaftu jsme přišli až v 7. kole, ale nejlepším zápasem bylo domácí utkání s Karlovými Vary. Hra vypadala tak, jak měla. Naopak nejhorší zápas jsme odehráli s Hořovickem. Na soupeře jsme vyloženě neměli.

 

Jak vypadá váš program zimní přípravy?

Momentálně jedeme v takovém nouzovém režimu, jednou týdně chodíme trénovat. Přípravu začínáme 4. ledna, uděláme vše pro to, abychom byli na boj o záchranu dobře připraveni.

 

Chystáte změny v kádru? Kde chcete posílit, kdo přijde, kdo odejde?

Doufám, že neodejde nikdo, což by se mohlo povést. Co se týče příchodů, tak samozřejmě nějaké hráče vytipované máme a jednáme. Chtěli bychom přivést tři čtyři nové hráče. Neříkám, že to budou nějaké hvězdy, ale lidé, kteří za nás budou chtít hrát a zvýší konkurenci v týmu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou