Ohlédnutí za podzimem - v Novém Strašecí chtěli více bodů

0

Po podzimní části se drží Sokolové v klidném středu divizní tabulky, okupují osmou příčku. Vyzpovídali jsme trenéra Libora Šímu, pojďte se podívat na další díl cyklu Ohlédnutí za podzimem.

Jak hodnotíte podzimní část sezóny?

Co se týče bodového zisku, tak pro mě zklamání. Myslím si, že se ještě nějaké body uhrát daly, reálně jsme jich mohli mít na kontě dvacet devět. Není to úplně podle mých představ.

  

Jaké zápasy, které jste odehráli, byly nejlepší a nejhorší?

Nejlepší zápas bylo určitě první kolo s Motorletem. Pak bych vyzdvihl zápasy s Aritmou a v Českém Krumlově. Povedly se nám jak výsledkově, tak herně. Nejhorší byly zápasy v Třeboni a Klatovech.

  

Jak vypadá váš program zimní přípravy?

Zimní příprava začíná kolem 12. ledna a budeme se soustředit hlavně tady u nás v areálu, využijeme také tělocvičnu a podobně. Pak nás čeká takové malé soustředění.

  

Chystáte změny v kádru? Kde chcete posílit, kdo přijde, kdo odejde?

Zatím nevím, uvidíme. Zatím o žádném velkém pohybu v mančaftu nevím. Na posilách samozřejmě pracujeme, uvidíme, jak to všechno dopadne.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou