Ohlédnutí za podzimem - v Sedlčanech se mohou spolehnout na parádní fanoušky

0

Povedená jízda divizního nováčka podzimní částí je jedním z příjemných překvapení celé soutěže. Půlsezónu hodnotí vedoucí mužstva Jiří Voráček. 

Jak hodnotíte podzimní část sezóny?

Naše umístění mohlo být ještě lepší, nebýt zbytečné porážky doma s Aritmou, kterou jsme měli na kolenou, ale neproměnění 100% šancí nás stálo body. I přes poslední porážku doma od Rokycan hodnotím účinkování v divizi jako výborné. Mužstvo složené z mladých odchovanců dokázalo být důstojným soupeřem a dokázalo porážet  vyzrálejší týmy. Na začátku podzimu se nám vrátili dva odchovanci Kdolský a Kvěch, kteří hned do mužstva zapadli. Osobně si myslím, že jsme dobře reprezentovali Tatran a město Sedlčany. Naši hráči přepisovali dějiny fotbalového oddílu a i divize.

 

Další bomba je vysoká návštěvnost na našem hřišti, kde nás vidělo v sedmi zápasech 3.950 diváků. Venku nás vidělo 1.800 diváků, tedy celkem nás vidělo 5.750 diváků. Takovou návštěvnost nemá nikdo v divizi a ani ve třetí lize. Dokonce proti Karlovým Varům jsme měli větší návštěvnost než ligová Dukla Praha. Za to patří obrovský dík našim divákům, kteří byli našim dvanáctým hráčem.

 

Jaké zápasy, které jste odehráli, byly nejlepší a nejhorší?

Řekl bych, že nejlepší zápas byl náš první domácí s Karlovými Vary. Stoprocentně nejhorší utkání pak bylo v posledním kole s Rokycany.

 

Jak vypadá váš program zimní přípravy?

Osmého ledna začínáme, pak odjíždíme do Sušice na soustředění. Máme připravených šest přípravných zápasů.

 

Chystáte změny v kádru? Kde chcete posílit, kdo přijde, kdo odejde?

Odejít by nikdo neměl, kádr máme stabilizovaný, takže zatím ani nemáme nikoho vyhlédnutého.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou