Hamry se vytáhly na Vrchovinu B a uhrály nerozhodný výsledek

0

Účastník Okresního přeboru Hamry nad Sázavou, odehrály v sobotu 20. února další přípravný zápas, když na žďárské umělce přivítaly Béčko Vrchoviny, které hraje I. A třídu. 

TJ FC HAMRY NAD SÁZAVOU  –  SFK VRCHOVINA B 1:1 (0:0)

Gól Hamrů: Jiří Zábranský

Bez ŽK: 

Diváků: 30

V sobotu 20.února odehrály Hamry svůj třetí přípravný zápas proti Vrchovině "B" opět na umělce ve Žďáře. Čekalo se, že soupeř z Nového Města hrající o dvě třídy výš Kladiváře přejede, ale opak byl pravdou. Hamry začaly nebojácně a měly i větší brankové příležitosti. Nejprve Martin Fila se uvolnil ve vápně a prověřil golmana. Poté Jiří Zábranský mířil z dálky těsně vedle a Petr Vašek, který se vydal na útočný výlet mohl také skórovat, ale brankář Vrchoviny byl proti. Poločas tak skončil bez gólů.

Zápas provázelo vydatné sněžení, které ve druhé půli ještě zesílilo. Hamry protočily dost hráčů, takže sestava vypadala jinak. Vrchovina měla možná víc ze hry, ale do větších šancí se nedostávala. Skóre otevřely Hamry, když Dominik Havlík našel milimetrovou přihrávkou nabíhajícího Jiřího Zábranského a ten už neměl problém přesně zakončit. Vrchovina si nechtěla utrhnout ostudu a tak zvýšila obrátky. Zanedlouho tak přišlo vyrovnání, když hostující útočník sám před Tomášem Pinkavou prostřelil míč pod jeho nohama. Hamry mohly strhnout výhru na svou stranu když Jan Zeman přesnou přihrávkou středem našel Jiřího Kolarika, který však sám před brankářem minul. Soupeři se tak rozešli nerozhodně. 

Sestava: Pinkava - Chlubna, Suský, Tesař, Vašek - Dvořák, Novotný, Zeman, Miklík - Zábranský, Fila   Střídali: Havlík, Šabart, Sojma, Kolarik, Neubauer,Uhlíř, Hrstka         Další utkání odehrají Hamry v neděli 28.2. od 14:00 v prestižním souboji se Žďárem "B" , opět na umělé trávě v ZR. 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou