III. B třída se za měsíc opět naplno rozběhne

0

Pouhý měsíc chybí k tomu, aby se rozehrála jarní část III.B třídy na Mladoboleslavku. Tuto soutěž na podzim suverénně ovládla vedoucí Kropáčova Vrutice, která vzala návrat do okresního přeboru vážně a ve třinácti zápasech podzimní části nenašla jediného soupeře, se kterým by ztratila mistrovské body. Díky své sérii třinácti výher se může pyšnit desetibodovým náskokem na druhé Ledce. Boj o sestup ovšem nabízí zajímavou podívanou, jelikož se o poslední příčku delí sedmibodová rezerva Pěčic s Jabkenicemi, které získaly shodný počet bodů.

Kropáčova Vrutice za celý podzim neztratila jediný bodík, ale také se může pyšnit skvělou obranou. Za třináct odehraných zápasů inkasovala pouhých pět branek, což znamená, že její průměr inkasovaných branek na zápas činí méně než 0,5. Za klíčový souboj o postup do okresního přeboru se dá označit čtvrté jarní kolo, kdy na půdu podzimního suveréna soutěže zavítají druhé Ledce. Pokud tento zápas domácí zvládnou za tři body, velmi se příblíží vytouženému návratu do okresního přeboru.

Ledce, které okupují druhou příčku tabulky, začaly podzim skvělě. Po pěti vyhraných zápasech v řadě ovšem přišly na řadu klopýtnutí, kdy na domácím pažitu prohrály s vedoucí Vruticí, ale také se Strašnovem, jejichž vzájemný souboj skončil debaklem 1:9. Pokud Ledce ovšem navážou na začátek podzimu, mohou ještě vedoucí Vrutici zle potrápit.

Třetím celkem tabulky v III. B třídě je tým Struh, kterým chybí na druhou příčku tři body a na vedoucí Vrutici dokonce bodů třináct. Sympatický celek se určitě bude snažit o co nejlepší umístění v tabulce, i když postup do okresního přeboru asi není jejich hlavním cílem. Start do jarní části soutěže ovšem nebudou mít Struhy vůbec snadný, zavítají totiž na hřiště Zdětína.

Boj o sestup nabízí zajímavou přetahovanou, ve které zatím hrají hlavní roli celky Pěčic a Jabkenic. Ovšem pouhé dva body před nimi se nachází rezerva Horek a o další bod navíc získaly na podzim Žerčice. Těžko předvídat, který celek se v tomto boji projeví jako nejsilnější. Nejhorší pozici mají Pěčice, které začínají jarní část na svém pažitu proti lídrovi soutěže z Kropáčovy Vrutice.

1. jarní kolo (14. kolo)

9.4.2016 (sobota)

Pěčice "B" - Kropáčova Vrutice (12:00)
Horky "B" - Žerčice (16:30)
Skalsko - Krnsko (16:30)

10.4.2016 (neděle)

Nemyslovice - Ledce (14:00)
Zdětín - Struhy (16:30)
Jabkenice - Strašnov (16:30)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou