V souboji dvou účastníků Okresního přeboru se zrodila remíza

0

Na umělé trávě ve Velkém Meziříčí se utkal účastník Okresního přeboru Žďárska Osová Bítýška a učastník Okresního přeboru Třebíčska Sokol Stařeč.

SK Osová Bítýška – TJ Sokol Stařeč      1:1  (0:0)

 

Rozhodčí: Salaš Patrik

Bez karet

Diváků: 15

 

Sestava – 1 poločas: Řeháček – Hála, Trojan, Malý P., Malý T. – Večeřa P., Večeřa J., Machát P., Zeman O. – Liška (30.min Broža), Vařílek

Sestava – 2 poločas: Božek – Sýkora, Trojan, Zeman M., Malý T. (60.min Žák) – Večeřa P., Jelínek J., Machát P. (60.min Habán L.), Laub – Broža, Vařílek (60.min Liška)

 

V prvních patnácti minutách byla Stařeč lepší a vypracovala si i několik šancí, v zakončení však hráči zcela selhali. Postupně Bítýška hru vyrovnala a vytvořila si také slibné šance, tu největší měl Vařílek, ale jeho střela skončila na tyči.

 

Druhý poločas začal náporem Bítýšky a po deseti minutách otevřel skóre hlavičkou Broža. Poté si Osová Bítýška vytvořila další tři vyložené šance, ale v zakončení postupně selhali 2 x Broža a Vařílek. Od 70.minuty zase převzala otěže zápasu Stařeč a zaslouženě vyrovnala. Pět minut po vyrovnávacím gólu její hráči ještě navíc nastřelili tyč Božkovi brány. V této fázi zápasu byli Stařečtí jasně lepší. V posledních deseti minutách se hra vyrovnala, ale žádný tým už nedokázal strhnout vedení na svoji stranu.

 

Trenér O.Bítýšky Koláčný: „Soupeř byl po celé utkání více na míči a vytvořil si o něco více šancí. My jsme měli zase vyloženější šance. Zápas skončil naprosto zaslouženě smírným výsledkem.“

 

Příštím soupeřem Osové Bitýšky bude v sobotu 5.3.2016 v 16.00 hod. na umělé trávě ve Velkém Meziříčí TJ Sokol Babice u Rosic

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou