Štika ligy HFK Třebíč B pod lupou

0

Jistě si mnoho z Vás  pokládá mnoho otázek ohledně ambicí tohoto klubu, jaké tedy mají jiné cíle? Láká je možnost postupu do krajské soutěže? Tyto zajímavosti jsme probrali s jejich velmi vstřícným trénérem Pavlem Němcem starším.

 

 Základní cíle HFK Třebíč B pro tuto sezonu jsou tyto:

1. Postupně zapracovávat hráče po dorosteneckém věku s adaptací na mužský fotbal. Děláme to takhle záměrně, aby si kluci na odlišný styl hry zvykli.

2. Herní vytíženost hráčů, rozehrání se po zranění atd.  Před 3 lety jsme měli výsledkovou mizérii, kluci tomu nedávali vše. Odešli hrát fotbal do jiných klubů nižších soutěží, posunuli jsme mladší a perspektivnější hráče do "B" mužstva. Snažím se, aby kluci hráli fotbal, nekopali to jak je napadne. Vcelku nám to již loni vycházelo, dávali jsme více branek , ale taky spoustu šancí neproměňovali. Je logické, že u tak mladých hráčů je herní nevyrovnanost.

3. Postupně výkonnostně hráče posunout do "A" mužstva Postup nebyl prioritou, nejdůležitější je "A" mužstvo, kterému se letos nedaří.  Nejsme alibisti, abychom řekli, že nás KP nezajímá, ale vše se rozhodně až po několika jarních kolech.  Velmi pozitivní je věc, že další  3 - 5 hráčů z ročníku 1998  můžou kdykoliv naskočit  do soutěže 1. A třídy.  Uvidíme jak to vše dopadne.

Moje fylozofie je tato:

Vždy, jako hráč, trenér, funkcionář, kladu na první místo TÝM !

 

Současná praxe v týmu:

V našem systému ani nemůžu mít ideální jedenáctku. Spíš mám problém v pátek s nominací. Vše se odvíjí od "A" mužstva. Kdo nehraje, kdo je po zranění třeba rozehrát, do toho hráči "B" mužstva, popřípadě doplnění dorostenci. Výhodou je, že můžeme použít větší počet dorostenců.  Ideální samozřejmě je, když nikdo není zraněný, nemocný.  Mám velkou radost, že doplňování dorostenci probíhá bezproblémově ! Výhoda je velké univerzálnosti hráčů, kteří můžou hrát na více postech. Také je výborná konkurence. Uvidíme co bude v budoucnosti, ale hráči, co hrají za HFK Třebíč "B", mají i výborný charakter a chuť na sobě dál pracovat.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou