Radovan Henzl se v přípravném zápase blýskl hattrickem

0

V sobotu 9. dubna se v přípravném zápase na umělé trávě ve Velkém Meziříčí utkala dvě mužstva hrající IV. třídu Žďárska. 

Osová Bitýška B - FC Bohdalov B 0:3 (0:0)

Branky: Henzl Radovan 3

Jaroslav Neuman (trenér Bohdalova B):

Zápas se měl hrát na přírodní trávě v Osové Bítýšce, ale kvůli nepříznivému počasí jsme se už v pátek domluvili na přesunutí do Velkého Meziříčí na umělou trávu. Byl to náš první a také poslední přípravný zápas před startem jarní části. Začátek byl dle očekávání plný nepřesností a počasí nám také nepřálo. Postupem času se naše hra zlepšila, ale přesto jsme šli do druhého poločasu bez branek. Pak ovšem nastoupil na hrot útoku Radovan Henzl a výborným výkonem, který završil hattrickem, potvrdil jeho neustále zlepšování. Konečný výsledek tedy 3:0 pro nás, obrana neinkasovala, dobrý výkon golmana Romana Velina - jsem spokojený a teď už nás čeká ostrý start doma s Losenicí, se kterou pokud chceme postoupit, musíme doma stoprocentně bodovat.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou