Opět hráčem kola je fotbalista Karlových Varů "B"

0

Již po několikáte vyhrál hráče kola někdo z Karlových Varů "B". Tato líheň mladých a kvalitních fotbalistů si to však zaslouží. 

     Už to musím napsat, už jsem to nemohl do konce souteže vydržet!

Od začátku jarních kol ve většině případech vyhrál v anketě o hráče kola někdo z Karlových Varů "B". Tyto hráče vede a koučuje ( dle mého názoru velmi dobře) Martin  Matějček s kolektivem.

Jako redaktor uvedené Karlovarské soutěže, vždy když volám nebo píšu Martinovi o nějaký ten telefon na jeho hráče, tak si dělám už legraci a jen nad tímto kroutím hlavou a říkám si, že to přeci není normální.  Vypadá to snad, že Vary chtějí nejen postoupit do vyšší soutěže, ale chtějí mít také prvenství v této anketě ( i když se zatím žádné trofeje za to nedávají ). Možná také, že někdo z jejich okolí atd. dostal nějaký befel a za pivo sedí u PC a posílá své hlasy. Možná je to také tím, že ve Varech o fotbal mají velký zájem a to né jenom na samotném hřišti, ale i mimo něj. Nechci polemizovat, proč ostatní kluby nedávají tolik hlasů, ale Vary jsou v tomto ohledu jasná jednička. Je vidět, že chtějí i na našem portálu mladé a šikovné kluky zviditelňovat. Jen tak dál.

Ale aby to nebylo jenom o Varech, tak i těm ostatním klubům a funkcionářům chci touto cestou poděkovat za spolupráci, kterou mě většina poskytuje. Budu se těšit na další hráče kola, protože to zase může být někdo ................... no třeba z Varů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou