Na Košutce je skvělý kolektiv, říká Hráč kola Patrik Vařeka

0

Vaše hlasování určilo, že Hráčem sedmnáctého kola se stal stálý obránce Koštuky B Patrik Vařeka. I díky jeho skvělé defenzivní práci udrželi košutečtí fotbalisté v posledním kole čisté konto a nadále se drží na druhém místě tabulky. ,,Musíme jít do každého zápasu s bojovností a chutí vybojovat tři body," burcuje poctivý a skromný bek.

 

 

 

 

Patriku, kdo Tě přivedl k fotbalu a dělal jsi nebo děláš i jiné sporty?

K fotbalu mě přivedli kamarádi a otec. Od čtyř let jsem hrál pozemní hokej jako brankář, v poli na postu útočníka. U tohoto sportu jsem zůstal do devíti let, poté mě zlákal fotbal a u něj jsem zůstal do teď.

 

Proč jsi věrný právě Košutce?

Na Košutku jsem tehdy přišel, protože to byl nejbližší klub mého bydliště. Na Košutce jsem pořád a doufám, že zde ještě nějaky čas zůstanu. Je tu skvělý kolektiv, nejen v B týmu, ale i v ostatních kolektivech, jako je A tým a dorost, působí zde výborní kouči. Z rad trenerů se nam dostává mnoho kvalitních zkušeností, spolupráce je na skvělé úrovni.

 

Věděl jsi o anketě Hráč kola?

O anketě Hráč kola jsem nevěděl. Ale každopádně jsem rád, že jsem se jí kohl zúčastnit a hodně mě překvapilo, že jsem ji nakonec vyhrál.

 

Jak těžké je skloubit fotbal se školou?

Skloubit školu a fotbal je těžké, ještě když k tomu přidám brigádu, na kterou chodím ve svém volnu některá odpoledne, proto stíhám jen tréninky B týmu. Rád bych se zúčastňoval tréninků u A týmu, nicméně bohužel mi to nevychází časově.

 

V anketě jsi zvítězil, nicméně Košutka B stále bojuje o čelo tabulky. Máš nějaký recept na úspěšně zvládnutá utkání?

Jedna výhra nám postup nepřinese, proto musíme jako tým držet pospolu - celý tým vyhrává a celý tým prohrává společně. Do každého zápasu musíme jít s bojovností a chutí získat tři body. Další průběh sezóny bude velmi těžký, proto do každého zápasu půjdeme na více než sto procent!

 

 

Patriku, děkuji za vynikající rozhovor, určitě si myslím, že zdaleka nebyl poslední. Přeji Ti mnoho dalších úspěchů, nejen těch sportovních s Košutkou, ale i životních!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou