Tip experta 18. kolo - Bratrská dvojice. Kdo bude úspěšnější?

0

Možná si říkáte, že už máme tento týden trochu „přepintérováno“. S Janem Pintérem jsme ale na tipování nadcházejícího kola byli domluveni již předtím, než se stal Hráčem kola. A tak jsme alespoň vyzvali k tipům i staršího bratra Tomáše Pintéra. Jak hráči SK Planá vidí tento víkend? Kdo z bratrů má lepší odhad?

(Jan Pintér: JP, Tomáš Pintér: TP)

SK Sedlec - FC Šumava Frymburk / JP: tip 0, TP: tip 2

JP: Sedlec se u nás v posledním kole předvedl ve velice slušném světle, byl navíc posílen o vítězství nad lídrem soutěže ze Svinů, tak si myslím, že bude chtít vyhrát, ale to bude proti Frymburku velice těžké. Budu přát tři body Sedlci, i když zápas vidím spíše na remízu. 1:1.

TP: Ačkoliv bych přál body více Sedlci, respektive aby Frymburk tři nezískal, myslím, že si všechny odveze Frymburk. V posledním kole Sedlec nehrál špatně, ale dokázal jednoduše během chvilky přijít o dvougólový náskok, ačkoliv náš výkon byl všelijaký, takže obranná hra Sedlce jako celku má určité problémy, zato Frymburk podává stabilní výkony, ukazuje se jako pracovitý a bojovný tým. Navíc bude na koni po výhře nad prvním týmem z Trhových Svinů a myslím, že výsledek bude tak 0:3 nebo 1:4.

 

TJ Spartak Trhové Sviny - TJ Smrčina Horní Planá / JP: tip 1, TP: tip 1

JP: Dle papírových předpokladů jasný zápas pro domácí Sviny. Nicméně Horní Planá do jara vstoupila tou lepší nohou a Sviny poslední dva zápasy prohrály. Stát se může ledacos, ale přesto asi domácí urvou vítězství. 2:1.

TP: Ačkoliv rozdíl v tabulce je značný, tak sice tipuji vítězství domácích, ale bude těsné a nepadne moc gólů. Domácí si myslím nejsou v úplné herní pohodě, navíc mají vyloučené a hosté podávají na jaře zlepšené výkony a výsledky tomu také napovídají. Můj tip je 1:0.

              

FK Slavoj Český Krumlov B - TJ Hraničář Malonty / JP: tip 1, TP: tip 1

JP: Zápas s jasným favoritem, kterým jsou bezesporu domácí Medvědi. I přesto, že hosté z Malont doma posledně porazili druhý tým tabulky, tak si body z Krumlova neodvezou - 2:0.

TP : Tady očekávám výhru Slavoje, který je v domácím prostředí nepříjemným soupeřem pro každého, zcela jistě, ale bude záležet také na sestavě domácích a posilách z kádru A týmu. Malonty sice v posledním domácím zápase naplno bodovali, podruhé v soutěži, ale myslím, že to bylo zejména výkonem Dřítně. Můj tip na výsledek je 4:0

              

TJ Dříteň - FK Spartak Kaplice B / JP: tip 1, TP: tip 1

JP: Dříteň poslední kolo naprosto nečekaně selhala v Malontech a tak to budou chtít doma zcela jistě napravit. Předpokládám, že všechny tři body zůstanou doma. 3:1.

TP: Alespoň podle výsledků odhaduji, že Dříteň na jaře nepodává přesvědčivé výkony a je otázkou jak se s tím popere v tomto týdnu, osobně očekávám, že nakonec zvítězí, ale bude to dřina…Kaplice dokáže občas potrápit a překvapit, ale tentokrát to nebude a prohraje. Můj tip je 2:0.

             

 

TJ Sokol Kamenný Újezd - Sokol Křemže / / JP: tip 1, TP: tip 0

JP: Kameňák poslední kolo zabral v Kaplici a tak kluci budou chtít své vítězství potvrdit i doma s Křemží, která na jaře neudělala zatím ani bod. 2:0.

TP: No, tady očekávám pořádnou bitvu, těžký zápas i díky terénu. Křemže by jistě potřebovala nějaké body, neb Malonty se na ně již bodově dotáhly, naopak před nimi je bodová propast. Kameňák jistě nebude chtít doma body jen tak rozdávat, takže si myslím, že se body budou dělit. Můj tip je 1:1.

 

SK Nemanice - FC Velešín / JP: tip 0, TP: tip 0

 JP: Šlágr kola! Velešín v čele s Kolíkem (Kollár) který hraje ve skvělé formě a posílené Nemanice - to bude zápas jako řemen! Na zápas se pojedu podívat a budu fandit remíze. (úsměv) Která pro nás z tabulkového pohledu bude nejlepším výsledkem. Utkání bez jasného favorita. 2:2

TP: Tento zápas si nebudu chtít nechat osobně ujít, protože si myslím, že se střetávají dva aspiranti na vítězství v soutěži, věřím, že to bude pěkný zápas, který přinese hodně gólů a pěkného fotbalu. Oba týmy dokážou hodně gólů vstřelit, ale taky dostat a jsem na zápas, stejně tak na výsledek zvědavý. V tomto zápase můžeme čekat cokoliv, takže můj tip je spíš přáním a remíza 4:4 by jistě byla zajímavá.

 

SK Zliv - SK Planá / JP: tip 2, TP: tip 2

JP: Zliv byl první manšaft v I.B, který nás porazil, a tak jim to budeme chtít na jejich hřišti vrátit. Navíc budou teď bez několika opor – Vadim (Rys), Zruňák (Zrun), Bouby (Boubal). Pozor si budeme muset dát na Julu (Szabó). Věřím v naše vítězství. 0:2

TP: Tipovat naše výsledky je vždycky jednoduché, chceme zvítězit jako v každém zápase a snad se nám to podaří. Ovšem to domácí jistě také, navíc jsem je na jaře ještě neviděl hrát, nás ano a proto si myslím, že to nebude jednoduché. Osobně bych byl spokojený, kdybychom tak už od 20. minuty vedli 3:0 a moc jsem se nenadřel, ale to se mi asi nesplní a budu si to muset odfunět celý zápas . Takže můj tip je opět spíše přáním a to výsledek 0: cokoliv víc než 0 a tři body.

 

ÚSPĚŠNOST NAŠICH EXPERTŮ:

17. kolo: Tomáš Kučera (útočník SK Sedlec) - 3 ze 7


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou