Tip experta: Budu mile překvapen pokud v Třešti budeme bodovat

0

Již 12. kolo IV. třídy nabídne spoustu pikantních soubojů. O své myšlenky se s námi podělil zkušený trenér Košetic B, Karel Čmucha.

Jiřice B - Horní Ves - 1

Jiřice chtějí postoupit do III. třídy a navíc se budou snažit napravit totální kolaps v minulém kole s posledním Žirovem.

 

Plačkov B - Častrov - 1

Jasná výhra domácích. Častrov je výkonostně horší.

 

Třešť c - Košetice B - 1

Jelikož budeme hrát ve stejnou dobu jako náš A- tým, pojedeme do Třeště sestavě, která nebude doplněna. Budu mile překvapen pokud v Třešti budeme bodovat.

 

Nová Cerekev - Hněvkovice - 1

Hněvkovice hrají o postup a vyhrají. Nová Cerekev je však nepříjemný soupeř. Dokázali to v minulém kole, kdy nám zranili hráče a hráli velmi tvrdě, až za hranicí fair-play.

 

Obrataň B - Žirov B - 1

Žirov v minulém kole senzačně vyhrál nad týmem z Jiřic. Myslím si, že Jiřice zápas podcenili. Obrataň podcenění nedopustí a doma zvítězí.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou