HODNOCENÍ SEZÓNY - Jindřichův Hradec 1910: Co nestačilo na divizi teď, může stačit za dva roky, přemítá kouč Černoch

0

Vítěz krajského přeboru jižních Čech si držel šanci na záchranu divize poměrně dlouhou dobu, tempu a vyrovnanosti soutěže však nakonec nestačil. Nepomohlo mu také velké množství hráčských změn v průběhu sezóny. Ročník 2015/2016 zakončili fotbalisté od Vajgaru na předposledním místě divizní tabulky.

FK JINDŘICHŮV HRADEC 1910 - 15. místo - 24 bodů, skóre 31:71

 

Trenér Marek Černoch:

„Tím že jsme spadli, nemůže být hodnocení nějak závratně kladné. Po postupu jsme řešili odchod čtyř hráčů a v zimě de facto odchod šesti hráčů, takže jsme dávali mančaft v celé sezóně za pochodu dohromady. Musím říct, že mančaft, který se nám teď vykrystalizoval, podával slušné výkony. Nicméně na divizi to nestačilo.

 

Ale co nestačilo teď, může stačit za rok, za dva, uvidíme. S přístupem hráčů k jednotlivým zápasům jsem velice spokojen, dokázali jsme si, že můžeme hrát i na této úrovni. I když asi ještě není ten správný čas. Za celou sezónu bych vyzdvihl trio, které nás táhlo – Koutný, Beránek a Černoch.“

 

Autory fotografií jsou Denisa Pernicová, Jiří Duchoň a David Štverák, děkujeme.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou