LÁZEŇSKÝ POHÁR PO DESETI LETECH V ŽELEZNICI.

0

Nejstarší pravidelný fotbalový turnaj na území ČR napíše brzy už 39.kapitolu. O posledním červencovém víkendu se na železnickém hřišti znovu sejdou týmy osmi lázeňských míst.

Skupinu A tvoří loňský vítěz z klimkovického turnaje TJ Lázně Bělohrad, jemuž se cestu do finále pokusí ztížit týmy Mšeného, Konstantinových Lázní a Klimkovic. V B-skupině je favoritem družstvo Luhačovic, které bude mít za soupeře Janské Lázně, Velichovky a domácí celek. Do Železnice se pořadatelství vrací po 10 letech právě v roce, kdy železnický fotbal slaví 85 let svého trvání. Domácí věnují přípravě této prestižní události velké úsilí a určitě se budou snažit přerušit sérii pátých míst, která je v posledních letech připravila o vedení v historické tabulce, kde je předstihly Lázně Bělohrad. Sobota 30.července bude patřit utkáním ve skupinách a program začíná v 8:00 hodin, slavnostní zahájení proběhne v 9:40. V neděli potom diváci uvidí zápasy o konečné umístění, hraje se od 8:30 hodin. Součástí turnaje je i sobotní Letní taneční zábava v areálu hřiště – od 20:00 hodin zahraje skupina Renegades. Patrony turnaje jsou odchovanci železnického fotbalu Lukáš Vraštil, reprezentant ČR do 21 let, který právě přestoupil z Mladé Boleslavi do Zbrojovky Brno a Adéla Pivoňková, reprezentantka ČR a hráčka Sparty Praha. Speciálním hostem bude bývalý logový fotbalista a nynější fotbalový expert ČT Luděk Zelenka.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou