Tip experta 18. kolo - Záložník Josef Brom z Týna nad Vltavou tipuje kolo bez jediné remízy

0

Další, kdo se chopil role experta a odtipoval následující kolo 1.A třídy sk. A, je Josef Brom. Záložník týnské Olympie věří, že jeho tým zvítězí na hřišti Mirovic a stále udrží kontakt se špičkou tabulky. S remízou nepočítá ani v jednom utkání.

 

Hradiště - Lažiště: tip 2

Podle reportáží z jarních zápasů to vypadá, že Lažiště si opravdu postup přeje a půjde si za svým. 0:1

 

Vodňany - Bernartice: tip 1

Souboj sousedů v tabulce - čekám málo gólů a těsnou výhru domácích 1:0.

 

Vimperk - Olešník: tip 2

Oba týmy v minulém kole s přehledem vyhrály. Bude to kvalitní a vyrovnaný zápas, který skončí těsným vítěztvím hostů 2:3.

 

Blatná - Protivín: tip 1

Blatná získává většinu bodů na svém hřišti a Protivín na jaře zatím není ve své kůži. Pokud Blatná uhlídá Jaromíra Vorla, vyhraje 2:0.

 

Mirovice - Týn nad Vltavou: tip 2

Chceme udržet kontakt se špičkou tabulky, proto musíme bezpodmínečně vyhrát, i když na menším mirovickém hřišti to bude těžké. Navíc domácí jsou povzbuzeni výhrou z Protivína. 1:2

 

Milevsko B - Vacov: tip 1

V minulém kole zaskočil Vacov doma Katovice a Milevsko se příliš nevytáhlo v Týně. Dá se ale předpokládat, že Milevsko bude posíleno o několik pendlů a doma vyhraje 3:1.

 

Katovice - Netolice: tip 1

Katovice se na jaře bez Repy trápí. Navíc přišli o zraněného Horejše. Tentokrát už musí zabrat a udělat radost svým fanouškům, kterých chodí v Katovicích přes dvě stě. Jinak by už pravděpodobně ztratily šance na postup. 4:1


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou