Radešínská Svratka přehrála okresní Rozsochy

0

V nedělním parném odpoledni přivítala Radešínská Svratka okresní Rozsochy. V zápase dvou odlišných poločasů zvítězila domácí Radešínská Svratka 3:1.

Domácí šli v prvním poločase do vedení

V prvním poločase byl na hřišti pouze jeden tým. Rozsochy nekladly moc velkého odporu a spíše hrozily sporadicky. To na domácím celku byla vidět sehranost. A když si hosté vstřelili prvního vlastního góla, bylo rozhodnuto, že první poločas vyhraje domácí celek Radešínské Svratky. A jenom díky brankáři Střešňákovi nebyl brankový rozdíl větší.

Ve druhém poločase se hosté zvedli

Začátek druhého poločasu patřil hostům, kteří několikrát ohrozili domácího brankáře Petra, který se vytasil několika skvělími zákroky. Po tlaku hsotí, se po chybě hostující obrany k míči dostal Plhal, který překonal hostujícího Střešňáka. Rozsochy v 70 minutě zkorigovali utkání, když se prosadil nejlepší střelec posledních tří ročníků Okresního přeboru Petr Bureš. 1:2, Poslední branku si vstřelily znovu Rozsochy, které tak v jednom utkání dostaly dvě branky vlastními hráči.

Sestava - Rad. Svratka: Petr - M. Šacl, Chrást, Drdla, Hudeček - Janů, Jinek, Starý, Mužátko - Pekárek, Plhal (střídající: Veselý, Dostál, Dvořák, Kříž)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou