Hledáme spolupracovníky z oddílů OP Pelhřimovska, pomozte dobré věci!

0

Fungování webu fotbalunas.cz, konkrétně soutěže OP Pelhřimov, je ve velkém ohrožení. S největší pravděpodobností se brzy zařadí k většině soutěží na Vysočině, které jsou na webu neaktivní, to znamená bez reportů, bez sestav kola a následných rozhovorů. To, že by to byla velká škoda, netřeba dodávat. Vše teď záleží pouze na Vás, hráčích, funkcionářích či fanoušcích jednotlivých oddílů Poutník ligy.

O co přesně jde? O zajišťování reportů z jednotlivých zápasů. Bohužel se stále nedaří získávat informace z oddílů, chybí reporty z většiny zápasů, čímž samozřejmě trpí i sestava kola, kde se objevují hráči, kteří třeba v daném zápase nebyli až tak vidět, naopak ti, kterým se zrovna dařilo, jsou opomenuti. Pokuď se ze třetího kola nepovede zajistit minimálně pět reportů, soutěž definitivně přijde o svého redaktora, který bude přeřazen do některé z krajských soutěží, které jsou momentálně neaktivní. Byla by to určitě škoda, protože OP Pelhřimovska je jednou z nejsledovanějších soutěží na Vysočině. Pokuď Vám osud této soutěže zde na webu není lhostejný, kontaktujte redaktora soutěže buď přes email tomas.dlouhy@fotbalunas.cz nebo na telefon 721 125 123. Pomozte nám to pořádně rozjet a udělat z Poutník ligy jednu z top soutěží celého webu. Je jasné, že né každý klub má svého Víťu Skopala, obrovského fotbalového nadšence z Horní Cerekve, ale je třeba si uvědomit, že bez ochoty alespoň minimální spolupráce jednotlivců z oddílů, soutěže na webu fotbalunas.cz fungovat nemohou...


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou