EXPERT TIP - 18. KOLO - I. B třída sk. A

0

18. kolo I. B třídy sk. A přinese opět mnoho zajímavých a vyrovnaných utkání. Na hřiště rezervy Humpolce přijede mančaft Mírovky, který se díky zaváhání Štoků v minulém kole dostal na průběžné druhé místo. Vyrovnaný mač můžeme očekávat také v souboji dvou sousedů v tabulce, a to Chotěboře B a Sokolu Košetice. Snažit se stáhnout bodové manko a utéci co nejdříve z pásma sestupu budou samozřejmě týmy Jiřic a Lučice. Nebudou však mít jednoduchou úlohu, neboť oba vyjíždí k utkání na venkovní hřiště. Prvně zmiňované Jiřice odehrají utkání na hřišti Sokolu Lípa, Lučice svedou boj o důležité body v Černovicích.

 

Jak by mohla utkání 18. kola dopadnout, zkusí trefit náš další expert kola – Martin Turek, trenér lídra soutěže z Ledče nad Sázavou.

 

 

HUMPOLEC B – MÍROVKA                          TIP: 1

"Vzhledem k tomu, že Mírovka je tým, který s námi bojuje o postup, tak budu věřit, že Humpolec, jehož A-tým hraje v neděli, posílí některými hráči i rezervu a Mírovku porazí."

 

ČERNOVICE – LUČICE                    TIP: 1

"To je na tipování velmi těžký zápas. Lučice přes zimu posílila a má formu, ale v Černovicích se hraje vždy velmi těžce. Myslím, že pokud se Černovice sejdou a nebude u nich nějaká zranění, tak vyhrají."

 

HORNÍ CEREKEV – KOSTELEC                     TIP: 0

"To je vlastně takové derby. Podle mě kluci z Cerekve nepatří v tabulce tam, kde nyní jsou. Navíc Kostelec na jaře nemá formu, proto tipuji remízu."

 

LÍPA – JIŘICE                     TIP: 1

"Nevím, co bych k tomuto utkání mohl říct. Prostě jednoznačná jednička. Lípa má zkrátka větší kvalitu kádru."

 

KOŠETICE – CHOTĚBOŘ B                            TIP: 1

"Košetice na jaře předvádí dobré výkony, ale Chotěboř, se kterou jsme hráli minulý týden, dokazuje, že má také formu. Ovšem myslím si, že se v týmu Košetic projeví zkušenosti a mladíčky z Chotěboře porazí."

 

LEDEČ NAD SÁZAVOU – TIS                        TIP: 1

"Co jsem v Ledči trenérem, tak jsme Tis neporazili. Navíc jsme proti nim podali vždy velmi ostudný výkon. I proto doufám, že to zlomíme a doma zvítězíme."

 

ŠTOKY – BUDÍKOV                          TIP: 1

"Štoky by měli zabrat, protože se jim na jaře vůbec nedaří. Ale myslím si, že na svém hřišti si tři body pohlídají."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou