Štěchovice na druholigový Varnsdorf opět nestačily

0

Štěchovice odehrály třetí zápas s druholigovým soupeřem, na remízu s Vlašimí sice nenavázaly, ale dopadly lépe než s Ústím nad Labem.

Ve středu 22. února zamířily Štěchovice do Mladé Boleslavi, kde na ně čekal již devátý soupeř v zimní přípravě. Druholigový Varnsdorf středočeský klub vyzval v minulé přípravě a prohrál těsně 1:2. Druhý pokus byl horší a tým trenéra Busty padl na umělé trávě 1:4.

 

Varnsdorf měl po většinu utkání hraného za velmi silného větru na velké umělce častěji míč na svých kopačkách. Nerozhodný stav vydržel do 37. minuty, kdy se po centru Dordiče prosadil pohotový Daníček. Další změna stavu na sebe nenechala dlouho čekat a po sedmi minutách druhého poločasu zvýšil vedení Varnsdorfu hlavičkou po rohovém kopu Novotný. Další gól v síti Štěchovic definitivně rozhodl o vítězi, když se po nabídce Fotra v poklidu prosadil Bílek. Druholigovému klubu ze severu se podařilo vstřelit ještě čtvrtý gól, který vstřelil Fotr dvacet minut před koncem. Čestného gólu se Štěchovice dočkaly v 77. minutě, centr Ciencialy zakončil mezi tři tyče Batka přesnou střelou z otočky.

 

Štěchovice tak prohrou 1:4 s Varnsdorfem navázaly na předchozí dva zápasy s týmy z druhé ligy. S Ústím nad Labem prohrály 1:7 a jediný úspěch si připsaly s Vlašimí, se kterou remizovali 1:1.

 

FK Varnsdorf - FK TJ Štěchovice 4:1 (1:0)

Branky: 37. Daníček, 52. Novotný, 60. Bílek, 71. Fotr - 77. Batka.

Sestava Varnsdorfu: Samoel - Zbrožek (50. Luňák), Zieris (50. Záhorský), Kozma (50. Novotný), Lischka (50. Bílek) - Cennerazzo (50. Čurgali), Knejzlík (50. Richter), Bláha (50. Novák), Daníček - Dordič (46. Fotr), Durdevič (46. Švantner).

Sestava Štěchovic:  Soukup - Švejda (46. Cienciala), Busta, Kučera, Maršálek - Mareš - Verner (46. Pavlík), Jakobovský, Hřebeček (60. Štědronský), Košata (46. Maruš) – Batka.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou