Souhrn přestupového období v 1.B třídě sk.B

0

V zimní přestávce nejvíce zaujaly odchody Michala Šimončiče z Náměště a také třebelovického Marka Mácy. Oba nyní nastupují v sestavě divizní Velké Bíteše.

Druhý nejlepší střelec soutěže Marek Máca vyslyšel vábení divizní Velké Bíteše. Třebelovice se bez něj budou muset poprat o záchranu. Na místo útočníka přivedli třebelovičtí Milana Novotného z Dešné.

Větší pohyb v kádru nastal u týmu velkého aspiranta na postup do 1.A třídy Náměště-Vícenic. Michal Šimončič odešel zkusit štěstí do Velké Bíteše, kde se prosadil do základní sestavy divizního mužstva. Dalším odchodem je Martin Homola do pražských Střešovic. Naproti tomu kádr Náměště posílil z Velké Bíteše brankář Josef Bartošek a obránce Vojtěch Lampíř z Čáslavic.

V kádru vedoucích Dukovan nedošlo k žádným výraznějším změnám. Brankářský post posílil Marek Křišťál z Horních Kounic.

I třetí Moravec odstartuje do jarních bojů s téměř totožným kádrem. Zraněného Romana Toufara přišli nahradit navrátilci Petr Černý a Petr Kudiovský.

Asi nejzajímavější změny proběhly na trase Štěpánov-Nedvědice. Oba týmy si prohodily brankáře, když Libor Dinga posílil Štěpánov a o pozici jedničky v Nedvědicích zabojuje Vojtěch Dudák. Dres Nedvědice nově oblékne i forvard Jan Veselský. Štěpánov na jaře už nebude moci využít i služeb obránce Oleksandra Denysiuka, který zamířil do Líšně.

Nové tváře do sestavy přivedly i Rapotice. Z Želešic přestoupil Luděk Stehlík a z Babic u Rosic obránce Lubomír Liška. Rapotice v kádru přivítaly i trojici navrátilců - Martin Laš, Aleš Chatrný a Patrik Laš.

Do bojů o záchranu přivedlo Křoví dvacetiletého obránce z Tišnova Jaroslava Panáčka.

Kádry Měřína, Hartíkovic, Radešínské Svratky, Velkého Beranova, béčka Velké Bíteše a Kněžic zůstaly prakticky stejné jako na podzim.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou