Tip experta na 16. kolo

0

"Nejsem úplně takový expert, jakoby si každý fotbalový nadšenec asi představoval, ovšem tipovačky mám rád" takto začínali slova p. Hejzka - dlouholetého fanouška a člena TJ Sokol Hunčice.

TJ Baník Líně "B" - TJ Heřmanova Huť "B" (tip: 1)

Líně jsou doma velmi silné, Heřmanova Huť prožívá velmi špatnou sezonu. Minulé kolo dostali 11:0 od Sulkovu a počítám, že v  tomto zápase to bude podobné.

 

TJ Sparta Sulkov "B" - TJ Sokol Hunčice (tip: 0)

Co bych to byl za fanouška, abych nehodnotil pro svůj nejoblibenější tým na světe. Ale ne, musíme si nalít čistého vína. Hra Hunčic venku není příliš dobrá, za 7 zápasů jsme si z venku odvezli pouze 5 bodů, což je opravdu hodně málo. Sulkov to proti nám bude mít taky těžké. Uvídíme, ale můj tip je dělba bodů.

 

TJ Slovan Blatnice "B" - TJ Sokol Pňovany (tip: 1)

Slovanu se letos daří, zasloužené druhé místo, ale musí vyhrát - na záda mu totiž dýchá Baník Líně, který jak už jsem psal, má v tomto kole slabšího soupeře. Ale to i Blatnice, Pňovanům patří až 9 pozice.

 

TJ Sokol Přehýšov, o.s. - TJ Baník Zbůch "B" (tip: 2)

Opět se zde setkáme se zajímavým utkáním, ovšem věřím Baníku, že udolá Přehýšov.

 

SK Všeruby "B" - TJ Sokol Kozolupy "B" (tip: 1)

Tak zde snad ani nelze nad něčím spekulovat. Všeruby mají úžasnou sezonu, vedou před Blatnicemi už 12 bodů (tedy pokud si dobře vzpomínám - pousmál se p. Hejzka). Tipuji také vysoký výsledek, hodně gólů, hodně radosti.

 

FC Kunějovice, o.s. - TJ Tlučná "B" (tip: 0)

Asi nejzapeklitější souboj. 5. a 6. místo v tabulce, stejný počet bodů. Ale i tak si myslím, že se hráči budou soustředit jen a jen na to, aby neudělali chybu. Tipuji dělbu bodů. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou