Pražský Slavoj Vyšehrad oslavil 110 let od svého založení

0

Sto desáté výročí založení klubu oslavil v neděli 17. prosince 2017 FC Slavoj Vyšehrad. A byly to důstojné oslavy, jejichž význam podtrhl svojí přítomností i starosta Prahy 4 Mgr. Petr Štěpánek, CSc. Klubu popřál hodně zdaru a úspěchů do dalších let a všem přítomným krásné nadcházející vánoční svátky.

 

Hrála se dvě exhibiční utkání, přičemž v tom prvním Real Top Praha porazil celek Tipsportu 6:0. Real Top Praha nastupuje obvykle v sestavě zkombinované z bývalých hráčů a herců, tentokrát dal ale dohromady velmi silnou sestavu s převahou známých fotbalistů, a to se samozřejmě promítlo do výsledku.

 

Ve druhém zápase změřily síly staré gardy Vyšehradu a Sparty. Rudí se ujali vedení gólem Luďka Straceného, ale ještě v první půli vyrovnal Miroslav Hendrych. Za stavu 1:1 po změně stran nastřelil majitel Slavoje Vyšehrad Jaroslav Klíma tyč, skórovali ale dvakrát sparťané. Jmenovitě hrdina internetového seriálu Vyšehrad herec Jakub Štáfek, který sice v první půli nastoupil v dresu šemíků, po změně stran ale oblékl rudý dres. Na 3:2 snížil Dalibor Slezák a krátce před koncem, po rohu Jaroslava Klímy, vyrovnal na konečných 3:3 Marek Kincl.

 

Potom pokračovala zábava v restauraci na hřišti Arrosto Ristorante. Oslavy se vydařily, zúčastnilo se jí nejen množství známých osobností, ale i mnoho hráčských generací Slavoje Vyšehrad.

 

Real Top Praha – Tipsport a hosté 6:0 (3:0)

Branky: Stracený 2, Mario Lička, L. Zelenka, Hampl, Suchařípa.

 

Slavoj Vyšehrad – Sparta Praha 3:3 (1:1)

Branky: Hendrych, Slezák, Kincl – Štáfek 2, Stracený.

Vyšehrad stará garda: Víšek – Jiráň, Obermajer, Hendrych, L. Toman – Skalický, Slezák, Frohna, Kuneš – Kuka, Kincl. Střídali Klíma, Zvonič, Kristen a Štáfek.

 

Sparta stará garda: Blažek – Bažant, Mlejnek, Mlejnský, Šírl – L. Zelenka, Flachbart, Hübschman, Horňák – Stracený, Kincl. Střídali Jiří Novotný a Štáfek.

 

Autor: Denis Postler pro www.slavojvysehrad.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou