Hráčem 12. kola IV. třídy se stal Petr Nenadál, střední záložník Hněvkovic.

0

Více než polovina hlasů připadla 27-letému Petru Nenadálovi, který rozhodl o vítězství Hněvkovic v Nové Cerekvi 1:0. V rozhovoru, který si budete moci přečíst ve čtvrtek 23.4. se např. dozvíte jaká je v týmu Hněvkovic parta a co si Petr myslí o Liboru Plíhalovi - trenérovi týmu, který má reálnou šanci na postup do III. třídy.

Kromě Patra Nenadála zaujal fanoušky výkon útočníka Votěcha Domina a obránce Pavla Maděry. Oba jsou hráčí Jiřic B a podíleli se na kanonádě svého týmu s Horní Vsí. Jiříice zvítězili 4:1. Škoda, že fanoušci zapomínají na výkony brankářů (napříč všemi soutěžemi okresu Pelhřimov) Brankář Košetic B Jan Duffek byl jednou z nejdůležitějších postav 12. kola, hlasy však nedostal.

 

Výsledky:

1.     Petr Nenadál 53 %

2.     Vojtěch Domin 20 %

3.     Pavel Maděra 11 %

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou