Růžové tlačítko vám nově dovolí postrašit soupeře. Dejte o sobě před sezónou vědět!

0

 

Povedl se vám přátelák, ladíte formu na zimním soutředění nebo hlásíte novou posilu? Na dvě kliknutí můžete nyní potěšit fanoušky a informovat je o zajímavostech i mimo soutěžní utkání. Využijte nejrychlejší cestu, jak informace poslat rovnou do redakce. Je to opravdu snadné.   

Budíček ze zimního spánku! Stejně jako k mistrovským utkáním lze nyní přes naše komfortní rozhraní sdílet všechny aktuality, o kterých chcete informovat fotbalovou veřejnost. Samozřejmostí je snadné nahrání fotek, díky kterým dáte žhavým novinkám z vašeho týmu ten patřičný říz.

 

Jak na to? Stačí se přihlásit a pomocí tlačítka "Přidat obecný článek" zadat informace. Vybráním soutěže nebo týmů v rámci krátkého průvodce určujete, kterému z naších redaktorů se podklady doručí a také kde bude článek po vydání zobrazen. Čtyři krátké kroky si můžete prohlédnout i v galerii.

  

Fotbalunas.cz - měníme tvář českého fotbalu!  


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou