Mužem 14. kola se stal Ondřej Tomáš

0

Polovinu všech hlasů získal Ondřej Tomáš z Černého Dubu a stal se vítězem hlasování o Muže kola. Za ním skončil stejně jako minulý týden jeho spoluhráč Petr Kuba. Na třetím místě pak skončil Tomáš Linhart z Mladého B.

1. Ondřej Tomáš ( TJ Slovan Černý Dub ) - 50% hlasů

Neúnavná pila na pravé straně zálohy a častý distrubutor centrů pro své spoluhráče. Tak by se dala zhodnotit práce Ondřeje Tomáše, který létal v Lišově jako pilná včelka a svou brankou nastartoval svůj tým ke třem bodům. Prsty pak měl i ve třetím gólu Černého Dubu, když se po jeho centru prosadil Hošna.

2. Petr Kuba ( TJ Slovan Černý Dub ) - 35% hlasů

Na druhém místě se opět nachází střední záložník z Černého Dubu. Zloděj míčů a režisér zálohy patřil mezi nejlepší hráče proti lišovskému béčku. V anketě opět zůstal těsně pod vrcholem. Třeba se dočká do třetice.

3. Tomáš Linhart ( SK Mladé B ) - 5% hlasů

Mladíček v dresu béčka Mladého byl proti Štěpánovicím velmi aktivní. A na čtyřgólové výhře svého týmu se podílel bilancí 1+1.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou