FOTO: Litoměřicko se Ústí nezaleklo, ale rozdíl mezi druhou a třetí ligou se projevil

0

Čtvrtý přípravný zápas odehrálo Litoměřicko ve středu 24. ledna proti druholigovému Ústí nad Labem. Svého soupeře se nezaleklo a dokázalo odehrát velmi dobrou partii

Od počátku přátelského duelu dávali fotbalisté Army najevo, že hrají o level výš a že to budou oni, kdo se ujme režie hry. Přesto Litoměřicko nepřijalo roli komparsistů a představilo se důstojným výkonem všech aktérů, kteří nastoupili tentokrát v zelených (venkovních) dresech. V prvním poločase třetiligového účastníka několikrát podržel gólman Plachý, jehož úlohu převzal do druhé pětačtyřicetiminutovky Ordelt. První gól vstřelilo Ústí ve 26. minutě, kdy po nastřeleném břevnu narval míč do sítě Pavel Pilík.

 

Jednobrankový náskok znamenal, že do druhého poločasu nastoupili hosté s odhodláním i s pozměněnou taktikou, když znepříjemňovali domácím hru a šli takříkajíc více do těla. V 66. minutě se dostal za obranu Jakub Šimkovský, ale těsně minul brankáře i branku. V samotném závěru i díky malé sérii rohových kopů protivníka přitlačili k vlastní brance, ale z příležitostí, které si vypracovali, gól nepadl. Naopak domácí zvýšili své vedení, když zužitkovali rychlý protiútok do otevřené obrany. Autorem branky byl Youba Dramé.

 

FK Ústí nad Labem - FK Litoměřicko 2:0 (1:0

Branky: 26. P. Pilík, 90. Dramé.

 

Sestava Litoměřicka: Plachý – Šimkovský, Šustr, Maršálek, Dvořák – Trýzna, Husenský, Marčuk, Hanuš – Surmaj – Kacafírek. (Střídající: Ordelt – Aubrecht, Frank, Valenta, Zajac, Zbudil.)

 

Zdroj: www.fklitomericko.cz

Článek byl upraven redakcí


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou