0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

24.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Fotbal v nižších soutěžích se hraje pro radost! Dokázal to Lukáš Zilvar z Uhelných Skladů parádním gestem fair-play


Branky


5

150 diváků se v sobotu v podvečer za krásného počasí v pražských Řeporyjích těšilo na gólové hody. Do Řeporyjí totiž přijely Uhelné Sklady s nejlepším střelcem soutěže Martinem Ondrušem. Na straně domácích však chyběl Gráf nebo Pánek a gólů se tak bohužel fanoušci nedočkali. Viděli však něco, nad čím srdce každého hráče i fanouška zaplesalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepříliš pohledné utkání rozhodla situace ze 30. vteřiny zápasu!

Utkání třetího s osmým, to sliboval duel domácích Řeporyjí s hostujícími Uhelnými Sklady, které podobně jako Řeporyje prožívají parádní jarní čast, a to je důvod proč okupují bronzový stupínek tabulky 1.A třídy.

Řeporyjím pro toto utkání scházel nejlepší jarní střelec Graf s druhým celkově nejlepším , LInhartem. I díky stále zdravotně indispovanému kapitánovi Pánkovi dostali v zápase příležitost ostatní hráči, kteří se mohli za krásného počasi před fanoušky ukázat. 

Nejhezčí moment utkání nastal hned ve 30. sekundě, kdy rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Kapitán hostujících však přispěchal k hlavnímu arbitrovi s tím, že se v žádném případě o faul nejednalo a rozhodčí svůj původní verdikt odvolal. Parádní gesto fair - play, který se jen tak nevidí. Moment, který by neměl zůstat bez odezvy. Proto Lukášovi Zilvarovi, zkušenému hráči a zároveń legendě pražských soutěží děkujeme a velmi si ho vážíme.

První dějství nenabídlo moc pohledných kombinací, kdy se hra odehrávala spíše ve středu hřiště a byla prošpikována spoustou nepřesností. Nejlepší střelec soutěže Ondruš se k nebezpečným situacím nedostával, a tak šly oba týmy do kabin bez branek.

V poločase druhém byla hra stále neurovnaná, avšak několik šancí bylo k vidění. Největší měl Kaprhál v 65. minutě utkání, kdy neproměnil tváří tvář gólmanovi 100% příležitost. Nechybělo však moc a ke konci zápasu mohli udeřit i Uhelky, když oslavenec Bartůněk vyrazil střelu z brankové čáry.

Oba týmy se tak rozešly smírně v utkání bez branek.

Za reportáž k utkání děkujeme Petru Vosmíkovi.



Ohlasy k zápasu



SK Uhelné sklady Praha
Lukáš Zilvar - útočník: Utkání začalo situací, kterou rozhodčí nevyhodnotil správně a nebylo co řešit. Mě by to netěšilo, kdybychom se dostali do vedení takovýmhle způsobem a navíc věřím v něco jako karmu a myslím, že by se nám to v zápase vrátilo. Každopádně zápas jsme nezvládli, tak jak jsme chtěli. Znovu nám chyběli nějací hráči ze základní sestavy, ale to i soupeři, takže na to se nechci vymlouvat. V zásadě jsme si nevypracovali žádnou stoprocentní šanci za celý zápas. Byly tam nějaké náznaky nebo pološance, ale úplně stroprocentní gólovka tam nebyla. Soupeř si také nic moc nevytvořil. Měli tam jednu stoprocentní šanci, která však podle mě byla z jasného ofsajdu, který rozhodčí nezaregistroval. Potom už nic neměli a ta remíza je vlastně zasloužená, ale pro nás je to ztráta dvou bodů.



Sestavy


FK Řeporyje
M. Kouba [-] - F. Waiz [-] (46. R. Boukal [-] ) , J. Kaprhál [-] (72. I. Pánek [-] ) , T. Karták [-] , J. Bartůněk [-] , I. Rusyn [-] , T. Svoboda [-] (61. A. Theimer [-] ) , F. Zedník [-] , V. Heim [-] , V. Petrus [-] , M. Petr [-]

SK Uhelné sklady Praha
M. Pobeška [-] - M. Ondruš [-] , J. Lacina [-] , M. Drozd [-] (81. D. Houdek [-] ) , D. Belán [-] , J. Lukáš [-] , L. Zilvar [-] (88. A. Ibragim [-] ) , O. Školud [-] (66. M. Stolfa [-] ) , V. Klán [-] , J. Procházka [-] , D. Vrchota [-]

ŽK: 55. J. Bartůněk , 60. V. Petrus , 92. R. Boukal - 45. J. Lacina .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PAZDERSKÝ Pavel - MAREK Tomáš, PRŮŠA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Filip Veselý
Tip experta: remíza

Řeporyje jsou doma velmi silné a nedovolí hostům odvézt všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Spartak Kbely 23 66:25 58
2 Prague Raptors Football Club 23 65:35 49
3 SK Aritma Praha B 23 60:41 45
4 SK Uhelné sklady Praha 23 53:39 44
5 FC Přední Kopanina B 23 70:32 42
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Leo Bužík 27
2 Martin Ondruš 26
3 Tomáš Panýrek 23
4 Ondřej Měska 16
5 Andrea Rizzi 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 78 46,4% 0
2 Radek Hruška 49 35,0% 0
3 Jaromír Bělunek 27 56,3% 0
4 Miroslav Liška 23 47,9% 0
5 Petr Vosmík 17 43,6% 0
Zobrazit celou tabulku