Zápy dokázaly porazit Varnsdorf, Chrudim si hladce poradila s Kratonohy a Brozany nestačily v Ústí nad Labem

0

Zápy si v týdnu vyšláply na druholigového soupeře, kterého trestaly dvakrát po chybách. O víkendu se k testům s druholigovými soupeři přidaly Brozany, ty ale na Ústí nad Labem nestačily. Naopak výhru proti diviznímu soupeři si po dobrém výkonu připsala Chrudim.

MFK Chrudim – FK Kratonohy 5:1 (2:1)

V zimní přípravě přivítali chrudimští fotbalisté účastníka divize C mužstvo FK Kratonohy. Domácí potvrdili roli favorita a zaslouženě zvítězili 5:1. Chrudimským se povedl vstup do obou poločasů, když hned v 1. minutě otevřeli skóre utkání a stejně tak se jim vedlo v minutě 46. tedy v úvodní minutě druhého poločasu. Během utkání si pak vytvořili několik dalších šancí. Některé se jim podařilo proměnit, některé ne. Skóre se tak zastavilo na pětce u domácích, ale mohlo být daleko vyšší, kdyby proměnili šance, které po gólu doslova volaly. (Zdroj: www.mfkchrudim.cz)

 

SK Zápy – FK Varnsdorf 2:1 (0:0)

Branky: Jelínek, Zoubek – Durdević (pen.).

Zajímavý zápas odehrály v týdnu Zápy, které dokázaly po nerozhodném poločase porazit druholigový Varnsdorf. K výhře vedl recept nejen přes štěstí, ale dle trenéra Varnsdorfu také agresivnější hra, která přece jen nebyla soupeři příliš po chuti. Varnsdorfu tak byla územní převaha k ničemu, jelikož dvě chyby dokázaly Zápy potrestat.

Zápy: Frydrych - Štěpánek, Duben, Pávek, Růžek - Hron, Jelínek, Eliáš, Zoubek – Svoboda – Macek. (Střídali: Kovařík P., Šíma. Nenastoupili: Doležal I., Doležal M.)

Varnsdorf: Samoel - Zieris, Kozma (60. Kouřil), Zbrožek - Rudnytskyy (75. Kramer), Barac (20. da Silva), Bláha, Kocourek, Chlumecký - Durdević, Dordić.

 

FK Ústí nad Labem - SK Sokol Brozany 2:0 (1:0)

Branky: 38. a 55. (pen.) Jakubov.

V sobotním zápase změřili hráči Brozan své síly s druholigovým Ústím. Kvalitnější domácí tým udeřil dvakrát z kopaček Jakubova, který rozhodl o výsledku. Ústí mělo převahu zejména v prvním poločase, ale své šance nedokázalo až na jedinou využít. Dle trenéra Křečka však Ústí nepředvedlo ideální výkon, i když dokázalo vyhrát. 

FK Ústí nad Labem: Kotěra - Zeman, Peterka, Pimpara, Šnirc (20. Gilian), Vopat (58. Drame), Pilík (45. Výborný), Richter, Jindráček, Procházka (74. Laňka), Jakubov.

SK Sokol Brozany: Lipš - Franc, Cibulka, Stehlík, Bubeníček, Veselý, Studecký, Slanička, Jelínek, Tichý, Chukwuma. (Náhradníci: Tvrdoň, Šollar, Marič, Dunderovič, Vlasák, Hajdarevič, Novák.)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou