Fotbalové jaro startuje – tipujte výsledky zápasů a vyhrajte každý týden některou z cen!

0

O víkendu skončí zimní pauza v prvních soutěžích České republiky a vy máte možnost výsledky prvních jarních zápasů tipovat na fotbalunas.cz! Hrajeme o ceny od fotbalového e-shopu SportFotbal.cz, a to každý týden až do konce ročníku!

A jak vyhrát? Kritérium je jednoduché. Vouchery v hodnotě 500 Kč300 Kč a 200 Kč do fotbalového e-shopu SportFotbal.cz získají za každé kolo tři registrovaní uživatelé, kteří uhodnou nejlepší bezchybný tiket – tedy správně natipují výsledky celého kola soutěže s nejvíce zápasy. V případě více stoprocentně úspěšných tipérů se stejným počtem zápasů bude rozhodovat rychlejší čas vložení tipů na web fotbalunas.cz. Jednotlivé vouchery lze navíc sčítat - nejlepší a nejúspěšnější tipéři si tak postupně na fotbalunas.cz mohou "vytipovat" například kopačky dle vlastního výběru.

 

REGISTROVAT SE MŮŽETE ZDE!

 

Připomínáme, že tipovat můžete každý týden už od úterý až do konání zápasů! Každý týden po odehraném kole pak zveřejníme článek se jmény výherců.

 

SportFotbal.cz – fotbalový e-shop s největší prodejnou u nás!

Na pražské pobočce Sportfotbal najdete veškeré fotbalové vybavení od kopaček, přes brankářské rukavice, po tréninkové oblečení či suvenýry evropských velkoklubů. Kdo se do Prahy vydat z nějakého důvodu nemůže, je tu pro něj internetový e-shop SportFotbalu. Z pohlodlí domova si snadno prohlédnete široký výběr fotbalového sortimentu pro kluby i jednotlivce.

 

Nejnovější modely kopaček

Ve SportFotbalu najdete vždy nejnovější modely pánských i dětských kopaček od značek Nike, Adidas či Puma. Těšit se můžete na limitované edice modelů té nejvyšší třídy, v nichž hrají hvězdy světového fotbalu, jako jsou Lionel Messi, Neymar nebo Cristiano Ronaldo.

Vybrat kopačky

 

Luxusní třípatrová speciálka

Velkou pozornost přitahuje moderní fotbalová speciálka v centru Prahy na ulici Voroněžská 28, která je otevřena sedm dní v týdnu. Unikátní třípatrová prodejna je přehledně rozdělena do jednotlivých sekcí – hráčská, klubová, trenérská, dětská, brankářská a fanshop, kde najdete originální sortiment předních evropských velkoklubů, včetně Realu Madrid, Bayernu Mnichov či FC Barcelona.

Prohlédnout Fanshop 

  

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou