Sedlecký Tomáš Kučera ukázal, co je to fair play!

0

Byl to očekávaný duel, který měl hodně napovědět o tom, kdo se bude pakovat z I.A třídy a kdo se naopak udrží v soutěži. Sedlec hostil Lokomotivu. Hosté byli v zápase lepším týmem, vypracovali si vedení 3:1. Pak ale sedlecký Kučera v 83. minutě dostal míč do sítě, mohlo jít o dramatizaci utkání. Diváci se následně stali svědky vzácné události...

Sedlec v té době již hrál v deseti, Lokomotiva zápas s přehledem kontrolovala. Po ojedinělé domácí standardce se ale míč dostal v 83. minutě do sítě. Sedlecký kanonýr Tomáš Kučera dopravil centr do sítě rukou ve stylu Diega Maradony. Jenomže to uniklo jak hlavnímu rozhodčímu, tak pomeznímu. Kučera se spoluhráči se rychle přesunuli po uznání branky na půli, zatímco kolem sudího se utvořil hrozen hráčů Lokomotivy. 

 

"Vždyť to bylo rukou!," snažili se hosté přesvědčit sudího Havlíka. Po čase ale situaci pomohl vyřešit samotný střelec. Tomáš Kučera vyslechl své svědomí a nakonec se rozhodl přiznat, že gólu dosáhl v rozporu s pravidly. Rozhodčímu nahlásil, že šlo skutečně o ruku. Havlík gól odvolal, následoval mohutný potlesk všech přítomných z Lokomotivy, ale i z tribuny od fanoušků.

 

"Prohráli jsme 1:3, ale může se aspoň sám na sebe podívat do zrcadla," komentoval situaci Tomáš Kučera. Nezbývá než doufat, že Kučerovo počínání bude inspirací i pro další fotbalisty a umění přiznat pravdu a pomoci tak průběhu zápasu v rámci fair play nebude tak ojedinělým jevem, jako doposud.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou