Muž 14. kola - Na jaře bude každé kolo těžké, říká Ondřej Tomáš

0

Mužem 14. Kola se stal odchovanec Černého Dubu Ondřej Tomáš. Na hřišti Lišova byl k neudržení na pravé straně a k vysoké výhře svého týmu dopomohl vedoucí brankou a asistencí. V hlasování pak zvítězil celkem přesvědčivě, když získal rovnou polovinu všech hlasů.

V Lišově jste vyhráli vysoko 5:1. S jakými plány jste odjížděli a jak se vlastně pak samotný zápas vyvíjel?

Věděli jsme,  že nás nečeká snadný soupeř. Naštěstí hned v úvodu jsem dal vedoucí branku a kluky to uklidnilo. Za 15 minut jsme sice přidali druhou branku, ale domácí dokázali snížit. Poté se hrálo vyrovnané utkání, které definitivně rozhodla až naše třetí branka a dovedli jsme utkání do vítězného konce, když jsme dokázali vstřelit ještě další dva góly.

Zapsal jste se mezi střelce. Jak jste viděl váš gól vy?

Z levé strany centroval tuším Liebl, kterému se centr moc nepovedl. Míč propadl naštěstí až ke mně, obhodil jsem si hráče a levačkou jsem poslal míč k tyči.

Po 14. kolech jste na druhém místě a stahli jste dva body na vedoucí Srubec. Sledujete tabulku a jaké jsou cíle ve zbytku jara?

Určitě koukáme na tabulku. Srubec nám minulé kolo odskočil, když nás porazil. Tohle kolo zase ztratil, takže to bude ještě určitě boj o první místo. Každé kolo je těžké a ve stíhání Srubce bude ještě těžší pokud nějaké body ztratíme.

Další kolo jedete na hřitě Slavče, které body doma moc nerozdává. Navíc je to souboj třetího s druhým. Co očekáváte od zápasu?

Bude to tvrdý boj. Snad to bude pro oko diváka pěkný zápas. Na začátek máme těžší los, tak uvidíme. Určitě se jedeme poprat o body.

Slavči vychytal minulé kolo bod na hřišti Srubci brankář Vítek, který zneškodnil dvě penalty. Budete se třeba vy připravovat na případný pokutový kop?

Od penalt máme v týmu jiné špílmachry, než jsem já. Ti by s exekucí neměli mít problém. Takže penalt se nebojím.

Fotbalunas.cz funguje teprve chviličku, stihnul už jste ho zaregistrovat? Jak se vám líbí, co na něj říkáte?

Stránky sleduji od minulého týdne. Je to dobrý nápad a doufám, že bude čím dál tím více sledován jak hráči tak fanoušky fotbalu.

Je u vás v týmu v sazebníku pokud nějak oceněn výkon za Muže kola a případný rozhovor?

 O tom nevím, snad se mi pokuta vyhne.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou