Okénko do třetích tříd

0

Budeme vám každý týden přinášet souhrnný přehled zápasu třetích tříd opavského okresu.

2. kolo

 

III. A třída

O víkendu se hrálo celkem šest zápasů. V sobotu si Darkovičky poradily s Bělou, když svůj jednobrankový náskok z první půle navýšily ve druhé dalšími dvěma góly. Štěpánkovice šly velmi brzy do vedení vlastní brankou Závady. Ta ale dokázala ještě do poločasu třemi góly zápas otočit, a ve druhém ještě tři góly přidala a domácí vyprovodila debaklem. Střelecky exceloval Daniel Štefek, který vsítil čtyři branky. Strahovice na svého soupeře ze Sudic čekaly marně a asi zřejmě bude toto utkání kontumováno v jejich prospěch. V nedělním dopoledni potvrdily Bolatice roli favorita, když už o poločase vedly o dvě branky, a Chuchelné se podařilo snížit až za stavu 5:0. Hattrickem se zaskvěl Ballarin. Nováčci soutěže z Darkovic a Šilheřovic změřily síly na hřišti prvně jmenovaného týmu. Darkovice využily domácího prostředí a těsně vyhrály, když už hosté pouze korigovaly dvoubrankové vedení Darkovic. Kozmice porazily favorizovaný Dolní Benešov o tři branky. Dva góly vsítil jejich bvalý hráč Mlýnek. Bohuslavice s Hatí budou dohrávat svůj zápas až ve středu.  

 

III. B třída

Odehrálo se celé kolo. Derby mezi rezervou Pusté Polomi a Budišovicemi skončil jasnou výhrou domácích, kteří navýšili své čtyřbrankové vedení po pauze dalšími třemi góly. Zaskvěl se autor hattricku Hruška. O výhře Skřipova v Hrabyni rozhodl dvěma přesnými zásahy Bartusek. Rezerva Malých Hoštic může patřit ke štikám soutěže. V sobotu přemohla silnou Horní Lhotu. Po bezbrankové první půli, se dostaly do tříbrankového vedení, hostům se dvěma brankami podařilo snížit, ale Hoštice svou výhru pojistily v poslední minutě. V neděli přivítaly Chvalíkovice setoupivší Hněvošice, a dokázaly favorizované hosty zaskočit a brankou Žigy rozhodnout. Otice se nadále potýkají se špatnou koncovkou a z Palhance si odvažejí bod za bezbrankovou remízu. Raduň se nedokázala proti Oldřišovu gólově prosadit, zatímco Oldřišov dal dvě branky a veze si tři body. Komárov pokračují v dobré formě z jarní sezóny, a rozstřílely 8:1 opět se vytvořívši tým z Kyjovic. Hosté snížili až za stavu 8:0.

 

III. C třída

Tady se hrálo šest zápasů. Holasovice porazily vysoko Deštné, ale tři góly daly až v závěrečné desetiminutovce. Štáblovice ztratily v závěrečné čtvrthodině dvoubrankové vedení s Radkovem, když oba góly jim vstřelil Staníček. Větřkovice sice otočily jednobrankovou ztrátu v Brumovicích. Domácí ale zařadily na vyšší rychlostní stupeň a třemi góly Krále skóre otočily. Slavkov se na tři body ve Svobodných Heřmanicích pořádně nadřel. Sice se ujal vedení, ale domácí hned srovnali. Slavkov do poločasu znovu brankově utekl, a výhru potvrdil brankou dvacet minut před koncem. Sosnová držela s Dolními Životicemi krok v první půli. Po pauze ale Životice daly pět branek a vysoko vyhrály. Hattrickem se zaskvěli zkušení Dušek s Hanákem. V posledním zápase mezi Vávrovicemi a Budišovem se diváci branek nedočkali.  

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou