Hráč kola Martin Ullrich: Jsem rád, když se daří individuálně, ale zápas vždycky vyhraje celý tým!

0

Bojovník, který nerad prohrává a pro tým vždy nechá na hřišti maximum. Především takový fotbalista je pětadvacetiletý Libečský univerzál Martin Ullrich, vítěz ankety hráč kola. Proč si vybral Jiskru Libeč a jak se vypořádal s návratem na zelené trávníky po dlouhém zranění? Nejen o tom se rozpovídal v rozhovoru.

V zimě jsi se stal staronovou posilou Libče. Proč zrovna Libeč?

Vybral jsem si Libeč, protože jsem tam už dříve odehrál asi dvě sezony. Všechny tam už dlouho znám a je tam super banda lidí. A taky jeden z hlavních důvodů byl, že za Libeč hraje můj táta.

Byl jsi celkem dlouho mimo hru kvůli zranění. Co se ti vlastně stalo?

Z Libče jsem se tenkrát vracel hrát do Trutnova a jednou při tréninku jsem špatně došlápl. Přetrhl jsem si přední zkřížený vaz v koleni a musel jsem na plastiku.

Po tak dlouhé pauze jsi do prvního utkání po zranění naskočil jako náhradník. V tom druhém už jsi byl tahounem svého týmu. Čím to podle tebe bylo?

Nemyslím si, že vyloženě tahounem týmu. Ten domácí zápas nám vyšel dobře. Celý zápas jsme byli lepší a vycházely nám kombinace, u kterých jsem byl často i já. Jsem jenom rád, když se daří individuálně, ale zápas vyhraje vždycky celý tým!

Takže týmový úspěch je pro tebe očividně důležitější, než ten individuální. Jaké jsou tedy ambice Libče v této sezoně?

No já jsem přišel do rozjeté sezony, ale myslím, že ambice jsou držet se někde nahoře. Máme tam teď dost mladých hráčů, takže tým na to určitě má!

A co je tvým cílem? Návrat do MFK Trutnov a probojování se zpět do týmu?

Zatím jsem si žádný cíl nedal. Nevím co bude dál. Teď budu hrát v Libči a uvidíme, jak se to všechno do budoucna bude odvíjet.

Potěšilo tě vítězství v anketě a budeš teď sledovat portál fotbal u nás?

Určitě to potěší a o vašem portálu jsem si právě tímto způsobem dozvěděl. Je to super projekt a určitě ho sledovat budu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou