Machovský už zná trest za urážku rozhodčího na instagramu. Má zaplatit dva tisíce korun

0

Disciplinární komise Jihočeského krajského fotbalového svazu si posvítila na skutek hráče Blatné Luboše Machovského, který na svůj soukromý profil na instagramu umístil fotku rozhodčího s vulgárním popiskem. 

O případu jsme psali zde. Machovský dostal trest pokuty ve výši 2000 Kč. V zápise ze zasedání komise se uvádí následující: "Po prošetření podkladů za zveřejnění urážlivých výroků na facebooku na osobu rozhodčího po utkání Blatná – Dražice ze dne 4. 5. 2019, DK trestá výše zmíněného hráče pokutou 2 000 Kč za porušení SŘ § 11/6 a RS KFS, dle RS KFS př.9/l. "

 

Hráč má na zaplacení pokuty lhůtu sedmi dnů.

 

Co si o tom myslíte? Souhlasíte s trestem, nebo se vám zná přehnané pokutovat hráče za to, že nadával na sociální síti na rozhodčího?


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou