Kdo z diváků trefil rozhodčího míčem a pak se ho pokusil napadnout, ptá se svaz Trhových Svinů po utkání s Loko ČB

0

Trhové Sviny padly o víkendu doma s o záchranu bojující Lokomotivou České Budějovice. Už od 26. minuty hráli domácí o desíti bez vyloučeného Popoviče, diváci po utkání (2:3) dali rozhodčímu Radku Valešovi najevo, že se jim jeho výkon v utkání nezamlouval.

STK Jihočeského krajského fotbalového svazu při kontrole videozáznamu z tohoto utkání zjistila, že při odchodu rozhodčích, po skončení utkání, došlo k napadení (udeření míčem, který byl kopnutý divákem) jednoho z rozhodčích, dále k pokusu o napadení rozhodčího a dalšímu nesportovnímu chování některých dalších diváků.

 

STK vytýká, že v zápise rozhodčího nejsou žádné tyto události uvedeny. Dále STK konstatovala, že odchod rozhodčích z hrací plochy zajišťoval pouze hlavní pořadatel, další pořadatelé nebyli v tomto prostoru přítomni. Rovněž nebyl vytvořen předepsaný koridor pro odchod rozhodčích a hráčů a tento prostor nebyl nijak jinak vymezen.

 

STK konstatovala nedostatky pořadatelské služby a žádá oddíl Trhové Sviny o sdělení jména diváka, který kopnutím míče úmyslně trefil asistenta rozhodčího a následně se poté pokusil rozhodčího udeřit. Chování diváků v Trhových Svinech a nedostatky pořadatelské služby bude ještě řešit disciplinárka.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou