TIP EXPERTA - 21. kolo KP Vysočiny: Jan Jabůrek

0

Tipérem 21. kola krajského přeboru Vysočiny je zkušený sportovní manažer Jan Jabůrek. Ten svoji sportovní dráhu začal jako trenér a manažer v Hartvíkovicích, kde působil v mládežnických kategoriích i v mužích, se kterými postoupil z III. třídy až do divize. Poté došlo k neoficiálnímu sloučení s Náměští nad Oslavou, kde se podařilo postoupit do krajského přeboru, ale vzhledem k upřednostnění mladých odchovanců se přešlo dobrovolně do I. A třídy. V zimě přišel do Čáslavic, kde dostal nelehký úkol - zachránit Čáslavice-Sádek v přeboru a zatím se i přes posílení příliš nedaří.

 SK Huhtamaki Okříšky - 1. FC Jemnicko                                               Tip: 0

V Okříškách se nikomu neboduje lehce, ale Jemnicko patří do horních pater tabulky, a i když jsou jejich jarní výkony zatím velkým zklamáním tak bych toto utkání viděl na dělbu bodů.

           

SK Přibyslav - FC Spartak Velká Bíteš                                                   Tip:1

Aktuálně vůbec netuším, jakou hru předvádí domácí Přibyslav a ve vyrovnaném přeboru je každý zápas naprosto odlišný a těžko se odhaduje a tak bych se v tomto případě přiklonil k domácímu prostředí.

 

TJ Sapeli Polná - FC Slavoj Žirovnice                                                      Tip:1

Polná figuruje v klidné horní polovině tabulky a klopýtnutí s trápící se Žirovnicí by si neměla dovolit a zejména na domácím hřišti ve stáji by měla naplno bodovat. Přece jenom k naprosto klidnému jaru by se tahle výhra domácím ještě hodila.

           

FK Humpolec - FK Čáslavice-Sádek                                                        Tip:2

Budu věřit, že se konečně něco změní a doufám, že to nebude herní propadák. Konečně tam beznadějně poslednímu týmu něco spadne a vzhledem k tomu, že hosté rozhodně nebudou hrát na údržbu, ale na plný bodový zisk, tak budu spíše doufat ve dvojku.

           

TATRAN Ždírec nad Doubravou - FC Chotěboř                                  Tip:0

Jedná se o derby utkání ze špičky krajského přeboru, ale ani jeden z týmů zřejmě není v nejlepší formě a proto si myslím, že by utkání mohlo dopadnout zaslouženou remízou.

           

TJ Destrukce Jaroměřice nad Rokytnou - TJ Sokol Herálec                 Tip:1

Věřím, že se Jaroměřice doma znovu prosadí a bude naplno bodovat. Herálec měl zatím slabší soupeře, proti kterým hodně bodoval a tak předpokládám, že se mu v Jaroměřicích bodovat nepodaří.

 

 TJ Slavoj Třešť - SK BUWOL METAL Luka nad Jihlavou               Tip:1

Další důležitý souboj o sestup z krajského přeboru. Myslím si, že Třešť hodně povzbudila výhra ze středeční dohrávky a že se na domácím hřišti prosadí a bude úspěšná.

 

SK Moravské Budějovice - FK Bohemia Světlá nad Sázavou               Tip:1

Moravské Budějovice zatím mají velmi dobré jaro ale i Světlá má na kontě dost jarních bodů a tak by mohlo být k vidění vyrovnané a kvalitní utkání, ve kterém bych i kvůli pevné defenzivě opět upřednostnil domácí tým.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou