EXPERT TIP - 19. KOLO - I. B třída sk. A

0

V minulém kole v našem seriálu EXPERT TIP zkoušel štěstí trenér lídra soutěže Ledče nad Sázavou Martin Turek. A nutno dodat, že si vedl skvěle. Ze sedmi utkání správně uhodl pět a zaslouží si od nás velikou pochvalu. Na nadcházející 19. kolo jsme se zeptali opět Turka. Tentokrát však ne Martina, ale Jiřího Turka, trenéra chotěbořské rezervy.

 

 

 

 

Štoky – Humpolec B          TIP: 1

"Myslím si, že Štoky mají docela našlápnuto. Humpolec nejspíš nebude rezervu moc posilovat z áčka, protože chtějí postoupit do divize. Proto si myslím, že Štoky zvítězí."

 

Budíkov – Ledeč nad Sázavou          TIP: 2

"Tady jednoznačně sázím na Ledeč. Má velmi kvalitní mančaft. Budíkov jsem sice dlouho neviděl, ale myslím, že na Ledeč stačit nebudou."

 

Tis – Košetice          TIP: 0

"Oba týmy už nepatří k nejmladším. Košetice jsou podle mého vynikající ve hře ve vzduchu. Já tipuji remízu."

 

Chotěboř B – Lípa          TIP: 1

"Samozřejmě doufám, že zvítězíme, ale jelikož půjdeme do utkání oslabeni o čtyři hráče, tak o tom nejsem úplně stoprocentně přesvědčen."

 

Jiřice – Horní Cerekev          TIP: 1

"Vůbec nevím, co bych měl k tomuto utkání říct. Jiřice jsou poslední, Horní Cerekev jsem snad ještě neviděl hrát. Ale vzhledem k tomu, že se Jiřice budou chtít zachránit, tak si myslím, že zvítězí."

 

Kostelec – Černovice          TIP: 1

"Když s námi naposledy hrál Kostelec, tak měl víc štěstí, jak rozumu. Ale teď si myslím, že to Kostelec zvládne a Černovice porazí."

 

Lučice – Mírovka          TIP: 0

 

"Je to takové derby, oba mančafty do toho půjdou po hlavě. Já si osobně myslím, že Mírovka na hřišti Lučic ukope remízu."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou