TJ FC SMRK - SK OCMANICE 4:2

0

TJ FC SMRK - SK OCMANICE 4:2 (3:0) - (branky: T.Man 2x, O.Sobotka, L.Štveráček - R.Malý 2x - obě z PK).

Domácí nastoupili oproti minulému zápasu téměř v kompletní sestavě a chtěli svoje náročné fanoušky potěšit první domácí výhrou. Začátek zápasu se ale na hřišti spíše hledali a byli to naopak hosté kteří několikrát nebezpečně zahrozili. Až teprve po čtvrt hodině hry si domácí vynutili souvislejší tlak a ve 20.minutě byla jejich snaha korunována první brankou. To na pravé straně po ose Slavík, L.Štveráček a Sobotka přišel kvalitní centr do pokutového území na který si naběhl z druhé vlny T.Man a jeho oblouček zapadl přesně do horního rohu branky - 1:0.  O pět minut později-to běžela 25.minuta obrana hostí pod tlakem odvrátila balon pouze těsně za vápno opět k domácímu T.Manovi, který utaženou přízemní placírkou k tyči zvyšuje na 2:0. Domácím jakoby narostla křídla, ale další branky ne a ne přijít. A to především díky dobře chytajícímu brankáři hostí Rouskovi, na kterém si v rozmezí 15ti minut hned několikrát svými samostatnými úniky vylámali zuby domácí útočníci L.Štveráček a O.Sobotka. Až teprve v 34.minutě si domácí snajpr O.Sobotka zpravil chuť a nečekanou střelou uvnitř pokutového území téměř z kroku šajtlí alá Tomáš Rosický zvyšuje vedení domácích na poločasových 3:0. Kdo si myslel z přítomných, že domácí budou v kanonádě pokračovat i ve druhé půli, tak musel být zklamán. Hosté najednou byli u všeho o krok dřív a domácí se spíše na hřišti hledali a svým bezkrevným výkonem a diskuzemi si doslova koledovali o gól.  Ten přichází v 55.minutě, kdy je po zbytečném faulu domácích nařízen pokutový kop, který bezpečně proměňuje bývalý útočník domácích  R.Malý - 3:1.  Domácím jakoby toto varování nestačilo a i nadále pokračují v takovém nemastném neslaném výkonu. Až teprve v 71.minutě vrací domácím klid L.Štveráček, který konečně proměňuje svůj samostatný únik a nechytatelnou střelou pod břevno zvyšuje opět na třígólový rozdíl - 4:1. Hosté ovšem ani za tohoto stavu nic nebalí a dál se snaží něco se zápasem udělat. Běžela 79.minuta a proti domácím je opět nařízen po dalším zbytečném faulu druhý pokutový kop, který opět s přehledem proměňuje R.Malý - 4:2. Hosté ještě více otevírají hru, čehož využívá domácí O.Maláč, který krásnou přihrávkou nachází T.Mana, který ovšem ve vyložené šanci trestuhodně přestřeluje. Z následného protiútoku hosté mohou snížit na rozdíl jediné branky, ale hlavička hostujícího V.Rouse se otřela jen o tyč domácích. O chvíli později rozhodčí Esterka ukončuje zápas, ve kterém berou domácí tři body za vítězství 4:2.

 

Komentář k zápasu - T.Man (hráč) - za stavu 3:0 jsme si mysleli, že je hotovo a že se soupeř porazí asi sám. Klobouk dolů před klukama s Ocmanic, že to nezabalili a že se i pro ně za nepříznivého stavu snažili něco s výsledkem udělat. My jsme rádi každopádně za tři body, i když to výkon optimální zdaleka nebyl. Absolutorium za svůj výkon dnes zaslouží snad jen naši krajní beci M.Havlík a T.Mafek, jejichž výkony rostou zápas od zápasu, což ocenili po zápase i samotní trenéři.

 

Nejlepší hráči: M.Havlík, T.Mafek - R.Malý


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou