Nejofenzivnějším týmem republiky se stala Slavia Praha. Jak si stojí váš tým v porovnání s mistrem?

0

Sestavili jsme unikátní žebříček, kde góly přepočítáváme koeficientem na úroveň soutěže. V celorepublikovém porovnání všech soutěží od první ligy až po čtvrtou třídu vyhrála s ohromným náskokem Slavia Praha. Sešívaní zažili nadmíru povedený podzim, vládnou české soutěži a v Lize mistrů se také neztratili.

 

Žebříček téměř tří stovek nejlepších týmů najdete ve fotogalerii.

 

Jak jsme žebříček sestavovali?

Počet vstřelených branek během podzimní části jsme vynásobili koeficientem soutěže, v níž tým nastupuje. Výsledek byl rozhodujícím faktorem do tabulky.

 

Nenašli jste svůj tým mezi TOP 300 v galerii, ale přesto chcete zjistit umístění? Spočítejte si body a do komentáře na Facebooku fotbalunas.cz napište název klubu a počet bodů. My vám do druhého dne odpovíme, na jakém místě se vaše mužstvo nachází. 

 

Jiří Funk nelenil a jako první se na našem FB profilu dotázal na tým Třebsko, které si vykoledovalo 32,4 bodů. A co se dozvěděl? Celorepublikově patří týmu SK Třebsko 1302. místo. Ve Středočeském kraji se umístil na 202. místě a v rámci okresu Příbram okupuje 22. misto. V konkurenci všech mužstev v republice, která hrají okresní přebor, mu připadá 319. příčka.

 

Koeficient byl určen následovně:

1. a 2. liga – 2,5

ČFL a MSFL – 2

Divize – 1,6

Krajský přebor – 1,4

1. A třída – 1,2

1. B třída – 1,1

Okresní přebor – 0,9

III. třída – 0,8

IV. třída – 0,7

 

Na prvních příčkách tabulky dominují týmy z vyšších soutěží, což může být způsobeno jak koeficientem, tak i větším množstvím odehraných zápasů, které jsme v hlavní kategorii nezohledňovali.

 

ČTĚTE TAKÉ: Nejtrestanější mužstva podzimu: Červené karty

 

Nejvíce branek celkově  na podzim nastřílelo béčko Vacova v okresním přeboru Prachatice. Bylo jich 97 ve čtrnácti utkáních. Zajímavostí je, že dvě branky tohoto mužstva vstřelil i populární zpěvák Vojta Dyk. Jen o gól méně vstřelil tým Holice B ve IV. třídě pardubického okresu. To byly střelecky jasně nejúspěšnější týmy.

 

Dále připravujeme:

Seriál Zaměřeno na rozhodčí - karetní mariáš, kde se dozvíte, který z rozhodčích rozdával nejvíce karet

Fotoseriál: Přišlo z Instagramu, i vy se můžete stát našimi přispěvateli

Góly do šatny a góly před koncem utkání

Zápisník Lukáše Váchy

Fotoseriály


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou