Tip experta: 19. kolo III. třídy

0

Expertem pro toto kole se stal Kristian Šereš. Fotbalista, který si prošel například II. ligou dorostu, hrál ve své rodné Hajnici a nyní žije v Liverpoolu. Tedy městě, které fotbalem žije. S týmovými kamarády z Hajnice je  ovšem stále v kontaktu a proto bez problémů poskytl tipy na další kolo III. třídy.

Malé Svatoňovice - Libeč 1:3

 

Libeč proti Libotovu ukázala, že fotbal hrát pořád umí a při formě jejích střelců zachraňující se Svatoňovice vyloupí. Ovšem bude to boj.

Starý Rokytník - Lampertice 2:1

 

Souboj o záchranu bude těsný, ale Rokasu hraje do karet domácí prostředí. V těsném souboji Lampertice udolá.

Svoboda n.Ú. - Prosečné 1:2

 

Překvapení kola! Náš expert si myslí, že právě Prosečná by mohla Svobodu okrást o cenné postupové body. No uvidíme.

Pilníkov - Černý Důl 0:3

 

Pilníkov se trápí v koncovce a naopak Černý Důl má střeleckou formu z posledního utkání, kdy se do sítě Kalné trefil hned 7x. Navíc má rozdílového hráče, kanonýra Pavlíčka.

Dolní Kalná B - Bílá Třemešná B 1:4

 

Souboj rezerv ovládne Bílá Třemešná. Bez debat.

Volanov - Libotov 5:1

 

Libotov dostal v Libči šest branek a v dalším zápase na půdě Volanova si připíše další vyšší počet na své konto obdržených gólů. Volanov je teď zkrátka jinde.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou