V generálce přestřílely Čimelice strakonický Junior

0

 V posledním přípravném utkání v rámci turnaje ve Strakonicích se Čimelice utkaly s Juniorem

Junior Strakonice - SK SIKO Čimelice 4:6 (2:2)

Branky: Petráň 2,Němeček,Bálek - Jizba D. 3,Klimeš,Hovorka,Jizba L.

 

Strakonice: Lízal - Kočí,Říha,Šrámek,Peroutka,Baloušek,Němeček,Kostka,Petráň,Bálek,Máška

Trenér: Cimrhanzl

Čimelice: Slavík - Viták J.,Bednařík,Pšenička,Jizba L.-Převrátil,Varhan,Klimeš,Jizba D.,Kuchejda-Hovorka

Trenér: Grossmann

 

Čimelice opět v neúplné sestavě začaly nebojácně, přesto domácí Junior měl mírnou převahu. Obě dvě mužstva se sice dostávala před branku, ale žádná ze stran se branky nedočkala. Až ve 26.minutě Daniel Jizba poprvé překonal domácího brankáře.O minutu později pak hlavička Vitáka mířila jen těsně nad branku Junioru. Ve 29. minutě se mezi rozhozenou čimelickou obranu dostal Petráň a vyrovnal stav na 1:1. Na druhé straně se k míči ve 33. minutě dostal Klimeš a vstřelil druhou branku Čimelic. O dvě minuty později opět Petráň využil svou šanci a vyrovnal stav na 2:2. Tento výsledek vydržel až do konce prvního poločasu.

 

Druhý poločas začali domácí lépe a v 52. minutě vstřelil Němeček třetí branku domácích. Čimeličtí se sice snažili o vyrovnání, ale příliš slibných šanci nevyužili. V 62. minutě trefil Převrátil břevno strakonické branky. O minutu později ale D.Jizba vstřelil vyrovnávací branku. V 65. minutě opět domácí využili nepřesnosti v čimelické obraně a Bálek vstřelil čtvrtou branku domácích. Ovšem v 70. minutě se konečně trefil Hovorka a vyrovnal stav na 4:4. V 82. minutě pak nádhernou střelou z hranice vápna dal pátou branku SIKA L.Jizba. Závěrečný účet utkání pak stanovil v 86. minutě opět D.Jizba, který svou třetí brankou stanovil konečný výsledek 4:6 pro Siko Čimelice.

Autor: Josef Ťupa


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou