Strakonický Junior nasázel Lažištím bůra, rozhodlo závěrečných dvacet minut

0

V sobotu 30. května změřily síly týmy z krajského přeboru.

Lažiště - Junior Strakonice 2:5 (1:1)

Branky: Sedláček, Linhart – Nosek 4x, Čapek 

Sestava Junior:  Lízal ( Uhříček ) – Kočí ( Čapek ) , Říha ( Šimek ), M. Šrámek, Peroutka – Nosek , M.Kostka ( Zelenka st. ), Němeček, Petráň ( Boukalík ), Funda – Máška ( Mls )

Rozhodčí: Brych

Střely celkem – 8 : 9. Z toho na bránu – 5 : 6. Rohy - 8 : 4.

 

 

První poločas byli domácí nebezpečnější. Prezentovali se dlouhými přesnými nákopy za obranu což Junioru činilo velké potíže. Hned v úvodu v 5. minutě se ale hostům povedla pěkná kombinace mezi Fundou a Petráněm, která vyústila průnikovkou na Petráně, který našel ve vápně nabíhajícího Noska a ten míč uklidil do branky - 0 : 1. V 10. minutě domácí přesným dlouhým pasem za obranu našli Sedláčka a ten neměl problém zakončit přesně - 1 : 1. Ve 23. minutě se situace opakovala z 10. minuty a tentýž hráč tentokráte nevyzrál nad Lízalem. Ve 40. minutě Funda uvolnil Noska do vápna a ten trefil dobře postaveného golmana.

Druhý poločas byl do 72. minuty vyrovnaný a od této minuty Strakonice tým domácích jasně přehrávaly. První ve druhém poločase udeřili domácí a to v 60. minutě po prohraném souboji ve vápně dává Linhart na 2 : 1. V 68. minutě Nosek krásně našel ve vápně Němečka a střelu golman nohama vyrazil na rohový kop. V 72. minutě Boukalík poslal do brejku Noska a ten srovnává skóre na 2 : 2. V 75. minutě Němeček naznačil přihrávku do křídla, obrana se mu rozestoupila, vyrazil středem sám a opět byl golman v jeho případě úspěšnější. V 77. minutě dává z brejku Nosek na 2 : 3. V 78. minutě Nosek ve vápně našel Čapka, který prostřelil golmana a zvyšuje na 2 : 4. V 82. minutě svůj střelecký den zakončil opět z brejku Nosek a určil tak konečný výsledek 2 : 5.

 

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA (JUN)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou