Rozhovor s Karlem Tesařem z Jemnicka B

0

Nyní vám budeme každý den přinášet rozhovory se zástupci vybraných týmů. Dnes to bude tým z Jemnicka B 

Jak jste spokojeni s dosavadním umístěním? 

S umístěním ve středu tabulky jsme spokojeni, máme velký problém se střílením gólů a to se taky odráží v počtu získaných bodů, 13 gólů za 9 zápasů je málo, bohužel nám chybí střelec, který by naše šance dokázal proměňovat.Od začátku podzimu se potýkame i s problémy při skládání sestavy, hlavně při  venkovních zápasech a to je taky jedna z příčin, proč bodů nemáme víc. Chtěl bych tak poděkovat klukům, kteří se k fotbalu vrátili a pomohli nám.

Kdo patřil k oporám vašeho týmu?

Opory týmu se hledají velmi těžce, nikdo vyloženě nevyčníval, až na brankáře Tomáše Tesaře, který nás v mnoha zápasech podržel a díky němu jsme ve středu tabulky. V našem týmu nejsou individuality, které by vyčnívaly, hrajeme jako tým a proto  za podzim, který pro nás  nebyl vůbec lehký, si zaslouží pochvalu všichni.

Který tým je pro vás velkým překvapením? 

Velkým překvapením pro mě je nováček z Předína, je to tým plný mladých kluků se skvělým střelcem Šindelářem. Byl jsem moc rád, že my jako první jsme je dokázali letos porazit a zastavili jsme tak jejich vítěznou sérii. Pak bych dal pochválil tým Hrotovic, které je zatím suverénní a jsme zvědavý jestli je letos dokáže o body někdo obrat, pokud zůstanou kompletní i do jara, myslím si, že postupující je už teď určen.

Počítáte, že si ještě na podzim zahrajete nějaký soutěžní zápas? 

V letošním roce už s návratem k soutěžním utkáním nepočítam. V některých situacích musí jít fotbal stranou a proto bych chtěl všem popřat pevné zdraví, aby jsme se všichni zase na jaře mohli potkat na zápasech a doufám, že i s fanoušky, kteří k fotbalu neodmyslitelně patří.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou