Rozhovor s Ondřejem Tůmou z Pyšelu

0

Nyní vám budeme každý den přinášet rozhovory se zástupci vybraných týmů. Dnes to bude tým z Pyšelu 

Jak jste spokojeni s dosavadním umístěním? 

 Spokojeni nejsme. Chtěli jsme hrát vršek tabulky a užívat si fotbal.  Ztratili jsme hodně bodu v jednoduchých zápasech, které jsme měli vyhrát.  Bohužel se na nás lepí smůla ze všech stran. Od začátku sezóny máme postupem času velkou marodku. Zranění, která jsou dlouhodobá a promítá se to do toho, v jakem počtu jezdíme na zápasy.  Zatím jsme nehráli jediné dva zápasy, ve kterých bychom měli stejnou nebo minimálně podobnou sestavu.  Pak bohužel prohrajeme zápas, ve kterém musíme brát body.  

 

Kdo patřil k oporám vašeho týmu? 

Momentálně nemáme žádnou oporu. Chybí nám střelec, který z šance dá branku.  Myslím, ze nejsme jediní. Dnešní situace co se týče kluků, kteří by měli zájem o fotbal je složitá. Lidi v týmech nejsou a nebudou. 

Který tým byl pro vás velkým překvapením? ý

Suverénní jsou Hrotovice.  Neztratili bod. Oproti předchozí sezóně, kde se trápili jsou první v tabulce a myslím, ze tam i zůstanou.  Jestli uvažují o postupu do okresu, tak jim přeji, aby sezóny “neuzavřeli” jak loni a mohli si užit postup. 

 

Počítáteže si ještě na podzim zahrajete nějaký soutěžní zápas? 

 Za mě si myslím, že e podzimní část sezóny je dohraná, protože situace není dobrá a nevypadá, že by se to melo nějak rychle uklidnit.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou