Rozhovor s Vojtěchem Vídeňský z Předína

0

Nyní vám budeme každý den přinášet rozhovory se zástupci vybraných týmů. Dnes to bude tým z Předína. Otázky jsme pokládali, 

Jak jste spokojeni s dosavadním umístěním? 

Vzhledem k tomu že jsme v soutěži nováčkem je pro nás 2 místo výborné. Některé zápasy sice nebyly podle našich představ a zatím jsme ještě nepoznali všechny soupeře, ale Hrotovice si z mého pohledu 1 příčku zaslouží.

 Kdo patřil k oporám vašeho týmu? 

Nemůžu říct že by náš tým stál na 1 nebo 2 hráčích. Každý hráč je dobrý na svém postu a společně tvoří celek, který výborně pracuje. I když máme výborného střelce, Pepu Šindeláře, nemyslím si že by tolik gólů nasázel bez podpory celého týmu. Důležití jsou pro nás také náhradníci, kteří dokáží nahradit díru v sestavě.

 

Který tým je pro vás velkým překvapením? 

Jak už jsem zmínil jsme nováčkem soutěže a výsledky v této soutěži jsme v předchozích letech nijak nesledovali.

Počítáte , že si ještě na podzim zahrajete nějaký soutěžní zápas? 

Situace je bohužel jaká je. Určitě se nepřestaneme připravovat, ale tréninky jsou v těchto podmínkách těžké. Každý má na situaci s covid19  odlišný názor, ale pokud se zavírají školy a ruší další věci, které by měly být důležitější než fotbal, bylo by nefér aby se dál hrálo. I přesto ale budeme doufat že si ještě zahrajeme.

Díky za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou