Trojnásobný úspěch pro Fevoluci

0

Hned tři podporovatelé projektu Fevoluce, jmenovitě Rudolf Řepka, Jan Rajnoch a Jindřich Novotný, uspěli ve volbách do okresních fotbalových svazů. Na jejich reakce se můžete podívat níže..

"Hlasovalo dvaatřicet delegátů, dostal jsem dvaatřicet hlasů. Cítím to jako silnou podporu", vyjádřil se ke svému zvolení do funkce předsedy okresního fotbalového svazu Teplice Rudolf Řepka pro isport.cz. Valná hromada probíhala vzhledem ke koronavirové epidemii na dálku, žádné výraznější komplikace však nenastaly. "Opravdu se to povedlo. Myslím, že by to mohl být příklad i pro další valné hromady, že se dají pořádat na dálku. I když přiznávám, že tady to bylo jednodušší, protože kandidát na předsedu byl jediný", dodal ještě pro isport.cz Rudolf Řepka. 

 

Jan Rajnoch, bývalý reprezentační obránce a nyní televizní expert a tvář Fevoluce, se ve volbách o post předsedy OFS Praha - Západ utkal s Robertem Plochem. Volba byla prezenční formou, kterou doprovázela řada přísných epidemologických opatření. Úspěch nakonec slavil Rajnoch, což potvrdila i oficiální stránka Fevoluce. "Iniciativa ke změně na Praze - Západ začala ze všech středočeských nejpozději, ale o to dříve byla úspěšná - novým předsedou OFS se tam stal Jan Rajnoch", stojí v prohlášení. 

 

Jediným kandidátem a obhájcem funkce předsedy OFS Svitavy byl Jindřich Novotný, který byl zvolen jednomyslně všemi z třiceti hlasujících delegátů. Ti hlasovali, stejně jako v Řepkově případě, distančně. "Chci se srdce poděkovat zástupcům klubů OFS Svitavy za jejich podporu a dosavadní příkladnou a přátelskou spolupráci, kterou jsme v uplynulém čtyřletém funkčním období navázali a prohlubovali. Pevně věřím, že v nastoleném trendu, který jsme si určili, budeme pokračovat i v budoucnu. Doufejme, že v lepších časech a na fotbalových hřištích", uvedl pro svitavsky.denik.cz Novotný. 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou