Aktualizováno: Jak je to s Plavšičem?

0

Slavia Praha je prý dohodnutá na smlouvě platné od 1. července se srbským záložníkem Srdjanem Plavšičem, kterému končí smlouva ve Spartě.

O pikantní přesun se nejedná jen kvůli tomu, že je na trase mezi největšími rivaly na české scéně. Trenér Letenských Pavel Vrba se totiž netajil tím, že by chtěl Plavšiče v týmu udržet. "Nejsem na tom tak dobře, abych mu tu smlouvu mohl nabídnout sám. Věřím, že Sparta udělá všechno pro to, aby s ním prodloužila," prohlásil na začátku dubna Pavel Vrba. 

 

"Všechno je domluvené, Plavšič bude od léta hráčem Slavie," potvrdil člověk, který je detailně obeznámen s děním v obou klubech, prozradil server iSport.cz.

 

Srdjan Plavšič působí ve Spartě od roku 2017. Byl jednou z posil v éře italského trenéra Stramaccioniho. Mezi jeho silné stránky patří rychlost, technika a dovolí si v osobním souboji jeden na jednoho.

 

Podle nejnovějších informací však Srdjan Plavšič se Slavií žádnou smlouvu nepodepsal. Sám hráč informaci sdílel na svém Instagramu a přiznal, že jedná o nové smlouvě se Spartou. Kompletní vyjádření Plavšiče najdete v galerii.

 

O srbského křídelníka se prý zajímají jen tři zahraniční týmy. Jedná se o Cádiz, Villareal a Alaves.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou