První místo ve skupině jako trest

0

Skupinová fáze Mistrovství Evropy se pomalu ale jistě chýlí ke konci a český výběr čeká zítra poslední duel proti favorizované Anglii. Zároveň již každý z týmů nenápadně pokukuje po osmifinále a kalkuluje s možnými soupeři. Jaké scénáře se pro družinu Jaroslava Šilhavého nabízí? 

Jestliže se nám ve Wembley s Albionem podaří uhrát alespoň remízu, staneme se vítězi naší skupiny. Jedná se bezesporu o důvod k oslavě, avšak ve skříni spolu se světovým uznáním čeká pořádný kostlivec. Ve vyřazovacích bojích bychom se totiž utkali s druhým celkem "skupiny smrti", kde číhá Německo, Francie či Portugalsko. 

 

V případě, že s Anglií padneme a Skotsko obere Chorvatsko, pak skončíme druzí. Naším soupeřem by v tomto případě byl druhý celek skupiny E. Osud čtveřice Španělsko, Švédsko, Slovensko a Polsko je pořádně zamotaný a rozhodnou o něm až poslední zápasy. Jakýkoli z těchto výběrů je však schůdnější, než výše zmiňovaní giganti. 

 

A konečně, pokud zítra padneme a horkokrevní balkánci porazí Skoty, bude rozhodovat o druhé, respektive třetí pozici skóre. Ze třetího místa bychom putovali do dvojice s vítězem skupiny B (nejspíše Belgie), C (nejspíše Nizozemsko) či výše zmíněné skupiny E (kdo ví). 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou