VIDEO: Vylijeme Angličanům čaj i podruhé?

0

Zítra ve 21:00 čeká český výběr závěrečné představení v rámci skupinové fáze na letošním Mistrovství Evropy. Na prestižním Wembley se parta kolem trenéra Šilhavého utká s ambiciózní Anglií, která bude chtít jistě dát zapomenout na šokující porážku v Edenu 1:2, která nás vrátila do (nakonec úspěšného) boje o EURO. Ve fotogalerii si můžete prohlédnout záběry z předzápasového tréninku Čechů, níže pak předzápasové ohlasy Tomáše Součka a Lukáše Masopusta.

Samotný zápas může zcela jistě ovlivnit taktizování směrem k osmifinále, ve kterém bude mít vítěz naší skupiny paradoxně těžšího soupeře, než celek, který zaujme druhou příčku. Podrobnější analýzu možných protivníků českého týmu jsme zpracovali zde. Oba mančafty však širokou veřejnost ujistily, že o následujícím utkání přemýšlet nebudou a udělají vše pro výhru. 

 

Rozhovor s Tomášem Součkem

 

Tisková konference s Lukášem Masopustem

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou