Hráčem 23.kola Divize C se stal Josef Janecký, hráč Živanic

0

Záložník Živanic, Josef Janecký se stal hráčem 23.kola divize C. V hlasování fanoušků vyhrál s velkým náskokem před ostatními hráči.

1.místo:  Josef Janecký      -  55%  -  TJ Sokol Živanice

2.místo:  Jiří Vydarený       -  15%   -  SK Týniště nad Orlicí 

3.místo:  Josef Petřík         -  10%  -  FK Pěnčín - Turnov

 

 Na dalších místech se umístili hráči Pardubic, Dobrovic a Jablonce

 

Josef Janecký - Vstřelil jedinou branku Živanic v prohraném zápase v Českém Brodě. V 34.minutě se po rohovém kopu odpoutal od obránce a s přehledem poslal svůj tým do vedení. Navíc si získal fanoušky poctivým výkonem, který mu vynesl zatím rekordních 55% všech hlasů

 

Jiří Vydarený -  Týništi se poslední dobou moc nedaří, ale světlou výjimkou je Jiří Vydarený, který pokaždé nechá na hřišti srdíčko. I to mu vyneslo u fanoušků druhé místo s 15% obdržených hlasů.

 

Josef Petřík - Až na třetím místě se v tomto kole umístil hráč mužstva které vyhrálo. Josef Petřík položil základní kámen vítězství svého týmu, když skóroval hned v úvodu utkání. Fanoušci mu dali 10% procent ze všech hlasů.

 

S Josefem Janeckým se potkáme i ve čtvrtek, kdy s ním uveřejníme rozhovor.

 

Těšte se na další hlasování o hráče 24.kola, které proběhne v příštím týdnu od Pondělí 4.5. až do úterní půlnoci.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou